Smarter_way_USA

Donald Trump sau Hillary Clinton? O parere sincera/neipocrita pe tema alegerilor americane

31/10/2016 | Politica | 3,195 views

gty_donald_trump_hillary_clinton_sk_150619_16x9_992

Am tot fost întrebat cu cine ţin la alegerile americane, cu Hillary Clinton sau cu Donald J. Trump … treaba e extrem de simplă, aşadar, plictisindu-mă, am zis să vă sintetizez mai jos câteva aspecte referitoare la alegerile astea.

America … tara asta cunoscuta a fi cea mai democrata si mai blabla dintre toate, a ajuns in situatia in care cetatenii … mulţi dintre ei (din ce în ce mai mulţi), mai ales cei tineri, parcă încep să se sature să mai fie prostiţi cu vorbe frumoase … adică pe sistemul, chiar dacă treaba merge prost, ea trebuie să fie prezentată frumos pentru ca poporulul sa simtă că e bine şi că va fi din ce în ce mai bine.

Mentalitatea asta … am vrut să spun ca e una cretinoidă, dar haideţi să îi spunem naivă! Pentru că naivitatea … alături de ipocrizie sunt de departe, caracteristicile principale ale poporului american (după părerea mea, desigur).

Vă recomand să vă utaţi la filmul COMPLIANCE, ca să înţelegeţi mai bine la ce mă refer când vorbesc de naivitatea şi inteligenţa americană.

Poporul american, ÎNTOTDEAUNA, repet, ÎNTOTDEAUNA, a fost pe sistemul ăsta şi şi-au ales conducătorii în functie de modul în care aceştia, ştiau să îi prostească pe proşti, vorbindu-le căt mai ipocrit, repet, IPOCRIT, si NU diplomat (diplomatia e cu totul altceva, şi e înţeleasă extrem de prost de politicienii vremurilor noastre), vânzându-le gogoşi ieftine … sau găleţi sau pungi de făină, etc.

Aşadar, haideţi să ii analizam pe fiecare in parte. Scurt şi la obiect, deoarece, credeti-ma, în momentul în care CETĂŢEANUL e in cabina de VOT, impulsul de moment contează mai mult decât orice dezbateri şi prostii de genu.

Vă rog, aşadar, să urmăriţi ULTIMELE două LIVE-uri ce le-am găsit publicate de către cei 2 candidaţi la preşedenţia americii.

Hillary Clinton, după părerea mea şi din câte am văzut/auzit eu pe la TV e un fel de Victor Ponta, altoit cu Liviu Dragnea. Dei, nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu cănd mă uit la filmuletul cu Hillary, JUR, să mor dacă vă mint, ÎMI VINE SĂ VĂRS ! Femeia asta e incredibil de competentă în politica anilor 1900, ştie să îi prostească pe prostească pe proşti MAXIM, nota 10 la capitolul ăsta … DAR … in anul 2016 … cand unii ridică rachete pe luna … un individ atît de ipocrit, mie mi se pare absolut FABULOS de crezut că a ajuns atât de sus în politică. Asta spune multe despre lumea asta. Absolut TOT filmuleţul de mai sus e compus din clişee ce dau bine pe sticlă să fie spuse si incredibil de scarbos de ipocrit prezentate. Absolut oribil personajul ăsta ca politician. Nu+mi imaginez câte perfuzii ar trebui să am înfipte în cap să o votez vreodată.

Donald Trump, dupa părerea mea, e genul de preşedinte, mai “din popor” să zic aşa. E un om care mi-a plăcut încă din copilărie datorită cărţilor şi articolelor de pe net citite despre el. ÎNSĂ, campania lui electorală … staff-ul lui din spate care se ocupă de imaginea lui în campanie … pff … eu consider ca sunt uneori pe etnobotanice … Deci dacă ar gândi puţin mai mult cum i-ar putea prostii electoratul lui Hillary … ar căştiga cu 80% alegerile astea … Si pe bune, mi se pare extrem de uşor de prostit electoratul lui Hillary … adică ar fi suficient să AJUSTEZE puţin perfuziile în cap montate de Hillary şi alegerile sunt ca şi câştigate.

PS: Am un prieten român în America care e prieten cu cineva care face parte din staff-ul lui Trump şi prietenul lui i-a spus ca Trump a tresărit de multe ori spunând că “Nu pot să spun asta! America îmi va sări în cap! Nu po să spun asta!” dar staff-ul lui i-a spus de fiecare data “Trebuie să o faci …”

Dacă e să vă spun sincer, eu as vota un preşedinte gen Obama … Adica … a ştiut şi el cum să îi prostească pe proşti dar el măcar o făcea fără să-mi producă diverse reacţii adverse, spre deosebire de Hillary care îmi produce scârbă în adevăratul sens al cuvântului, sau de Donald Trump care uneori le dă de mă iau de caă de fiecare dată când nu se gândeşte un pic la ce ii place electoratului lui Hillary.

Cei ce mă cunoaşteţi ştiti faptul că mă doare in cot de interpretări când îmi spun părerea şi că mă concentrez mai mult pe CE ANUME spun şi nu pe CUM ANUME. Aşadar ceea ce vă spun, e pentru că am fost întrebat de extrem de multe ori “CUM DE NU-TI DAI CU PAREREA DESPRE ALEGERILE DIN AMERICA?”

Singurul lucru care mă interesează la alegerile astea, este impactul asupra economiei mondiale si asupra pieţelor financiare. Pentru că na … de când mă ştiu am ştiut să profit de pe urma proştilor, din punct de vedere financiar, aşadar sunt foarte atent la cam tot ce mişca, chiar dacă nu îmi dau cu părerea.

CONCLUZIE: Cine va castiga alegerile americane ?

Nu mă pronunţ cine va câştiga alegerile astea ÎNSĂ Trump are foarte multe şanse. Gandiţi-vă că, să spui că eşti fan Trump e ca şi cum ai spune că esti ATEU … adică trebuie să fii nebun la cap (ca mine) să îţi asumi că diverşi CRE(s)TINI (repet, cre(s)tini, NU crestini, poate intelegeti ce spun) vor arunca cu noroi şi se vor considera culţi în cap fiind în rând cu lumea, ÎNSĂ, in cabina de vot veţi vedea, DE CE, Trump are TOTUŞI un aşa mare procent în sondaje în condiţiile astea!

Şi aici aş mai adăuga şi faptul că … o părerea proprie şi personala … dacă iese Trump, bursele lumii vor avea destul de mult de pierdut, caz în care, de regulă, investitorii îşi refugiază banii în AUR … care va creşte … şi … dupa puţin research … dacă ne interesăm cine anume a cumărat MASIV aur în ultimul an … hmm … parcă devine interesant interesul ca Trump să câştige aceste alegeri.

Numa bine, rău la nime şi nu uitaţi să urmăriţi filmul COMPLIANCE pentru a întelege mai multe.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile