Smarter_way_USA

Astepti meniul? Aplicatia FastOrder are o solutie pentru tine!

15/11/2016 | Imi place, Recomandari | 2,685 views

Prea multi oameni in baruri sau restaurante si prea putini ospatari? Cu totii ne putem raporta la aceasta problema. Pe de alta parte, ca si proprietar de restaurant iti doresti ca clientii tai sa fie serviti in cel mai scurt timp posibil.

In Romania, recent lansata este aplicatia FastOrder. Aplicatia este disponibila atat pe Android, cat si pe IOS. Scopul ei este de a reduce timpul pe care un client obisnuit il pierde pana asteapta meniul, comanda si nota de plata.

Ce trebuie sa faci? In momentul cand ajungi in restaurant, pe masa vei avea un QR code pe care trebuie sa il scanezi din aplicatie, pentru a avea acces la meniul localui. Accesand butonul de comanda, poti face comenzi care vor merge direct la bar. Comanda ta va fi confirmata printr-un mesaj, urmand sa fii servit in cel mai scurt timp posibil!


Proprietarii de restaurant sau baruri platesc o taxa lunara pentru a beneficia de serviciile oferite de aplicatia FastOrder. Cu toate acestea, prin intermediul aplicatiei, companiile care vand bauturi alcoolice si nonalcoolice, pot face un research despre preferintele clientilor.

Aplicatia a avut succes, datorita numarului mare de feedback-uri pozitive pe care le-a primit!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile