Smarter_way_USA

Nici bărbaţii nu mai sunt ce-au fost cândva …

26/05/2017 | Diverse | 3,499 views

Tipule, nu mai purta pantaloni atât de mulați că ți se strivesc ouțele! Și dacă ți se strivesc, chiar nu mai rămâne nimic masculin la tine.

Nu îți mai da unghiile cu lac, jucând cartea metrosexualului. Lasă-ți dracului sprâncenele alea mai groase, că le ai mai subțiri decât femeile și e haios ca naiba! Până și alea cu sprâncenele în formă de Nike râd de tine, așa de rău ai ajuns.

Da-le-n mă-sa de tricouri-fustiță și pantaloni de pânză cu curul lăsat ce te fac să arăți caraghios. Parcă te-ai căcat pe tine, așa arăți în pantalonii ăia. Iar tricoul ăla zici că vrei să-ți ascundă scoica. Nu ești deloc ”trendi”, să mor eu! Ești doar pi**i!

Încetează să crezi că barba de un cot te face mai bărbat. Păi cum, mă nene mă? Cum să crezi că barba chiar te face mai bărbat când arăți ca un micuț fundaș, gata să fie sodomizat?

Şi NU, nici floci de un cot în cap nu ai ce-ţi lăsa! Mopul se ţine în bucătărie, nu în cap!

Nu-ți mai lua atât de multe creme, încât orice femeie începe să te invidieze. Nu te isteriza că ți-a ieșit un coș cât un nas fix pe … nas. Dă-l dracului că trece el! Ar trebui să ai probleme mai importante decât un kkt de coș.

Lasă-le pe femei să fie femei, lasă-le să se plângă de coșuri, de părul rebel, de firele albe, de durerile epilatorului. Lasă-le pe ele să fie feminine, tu rămâi așa cum te-ai născut. Cu ouțe.Te-ai născut bărbat, rămâi așa dacă asta este ce-ți dorești să fii!

P.S.: nu-mi băga placa cu bărbatul îngrijit, că și eu sunt îngrijit, dar doar mă spăl, mă îmbrac decent, mă parfumez cu măsură, îmi bag două grame de ceară în cap, mă pensez când încep să am, în loc de două sprâncene, una și mă tund, nu-mi las mop în cap!

Îngrijitul e una, să porți pi**ă și barbă e cu totul altceva, tipule!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile