Smarter_way_USA

Despre Donald Trump si acordul de la Paris, mai exact despre spiritul de turma si despre ipocrizia bagatorilor in seama

02/06/2017 | Lume nebuna | 3,007 views

Bun … tot Feisbucu e plin de mesaje despre faptul că Donald Trump “a decis” retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice … Ştiu … probabil vă întrebaţi DE CE am pus “a decis” între ghilimele … Poi dintr-un motiv foarte simplu şi anume că ştiu în ce lume trăiesc. În ce lume ? Din nou, răspunsul e foarte simplu şi anume: Intr-o lume populată în proporţie de MINIM 98% de forme de viaţă caracterizate prin IPOCRIZIE, SPIRIT DE TURMA, CAPRA VECINULUI, şi IGNORANŢĂ!

Citeşte şi: Elon Musk s-a retras din echipa de consilieri ai lui Donald Trump. O decizie fireasca, insa importante sunt detaliile!

Practic, decizia lui Donald Trump de aseară a fost un prilej perfect pentru ipocriţi şi alti transformatori de mâncare’n rahat să-şi slobozească public calităţiile de ecologişti ninja, adică deăia care o ard eco după care brusc, termină ce au de zis, dau cu praf şi dispar.

Haideţi să vă spun opinia mea referitor la ce am înţeles eu din discursul lui Donald Trump. Da, da, este o opinie care NU e absolut deloc “în rând cu lumea”, că na … eu unu am zis că dacă tot m-a adus mama pe lume, şi m-am pricopsit şi cu un cap pe umeri şi coloană vertebrală, hai să il şi folosesc!

Acordul de la Paris, încheiat în noiembrie 2015 şi semnat de 195 de ţări, inclusiv SUA, vizează limitarea creşterii temperaturii globale sub pragul de 2 grade Celsius comparativ cu nivelurile preindustriale. Statele Unite, care se află pe locul doi în lume, după China, în privinţa emisiilor de gaze cu efect de seră, se angajaseră să reducă aceste emisii pânâ în 2025 cu 26%-28% faţă de nivelul din 2005.

Aşasar, din câte am înţeles eu din declaraţiile lui Donald Trump, omu a afirmat că este dispus să negocieze un NOU acord asupra schimbărilor climatice dar a precizat foarte clar un lucru absolut firesc şi anume „în termeni echitabili pentru Statele Unite“. Înţelegeţi voi acum ? Am pus cu BOLD să vadă tot orbul şi să stârnească atenţia ignoranţilor şi a spălaţiilor pe creier.

Am mai citit undeva … tot ceva deosebiţi deaştia spuneau ca 194 de tari sunt in acrodul respectiv şi că doar 3 nu şi anume Statele Unite ale Americii, Nicaragua şi Syria … WOW … asta nu inseamnă nimic mai mult decât faptul ca Statele Unite ale Americii a zis că condiţile actuale nu sunt în totalitate în interesul ţării unde este preşedinte, aşadar a decis să renegocieze condiţiile sau, în caz că nu se doreşte acest lucru, America nu va mai face parte din acel acord. Simplu.

Mie din toata declaratia aia lui mi s-a parut ca el spune ca vrea sa renegocieze conditiile alea fiindca momentan nu considera ca e potrivit intereselor Americii. Deci nu se pune problema cum spun multi oligofreni ca nu i-ar pasa de clima si de poluare, ci ca vrea sa renegocieze conditiile. Si DA, consider ca dupa atatia ani, timp in care situatia Americii s-a schinbat cobsiderabil, chiar nu mi se pare deplasat ca vrea asta. Si din cate am inteles nu s-a aratat deschidere la discutii de renegociere, asadar a zis “bine,Pa” pana la noi discutii. E simplu. Astazi Macron a declarat ca e deachis la discutii si ca el vrea sa se gaseasca o solutie.

Deci, DA, acum ca Trump le-a aratat ca, DA, are ceva in pantaloni, si ca nu mere cu compromisuri, si ca refuza sub orice forma sa nu-mi respecte promisiunile din campanie ca face orice pentru apararea si protejarea intereselor Americii, acum iata ca na, fiind vorba de America (deci nu de orice tara de 2 lei 3 lei) se pare ca Macron deja e deschis la renegocieri si probabil multi altii.

Ca să vă faceţi o părere despre ce spun eu când spun SPIRIT DE TURMA, şi IPOCRIZIE, am să vă sugerez să vă uitaţi peste acest filmulet de la America’s Got Talent unde cineva s-a gândit să se deghizeze in Donald Trump/

Ce să vezi … a ieşit o treaba chiar mega faină, INSĂ o penală şi o ipocrită deasta … în rând cu lumea, fiind puţin inteligentă (ca să nu-i spun altfel, de exemplu cretină), s-a trezit ea să dea bine pe sticlă şi să apese direct pe X fără să aştepte să vadă dacă există sau nu talent acolo, că doar deaia stătea pe scaunul ăla şi pentru asta era plătită.

Filmuleţul acesta arată EXACT ipocrizia şi spiritul de turmă al homunculilor care îşi dau cu părerea în funcţie de ce cred ei că va da bine pe sticlă să spună, fără să se gândească dacă chiar e ok sau nu ce s-a întâmplat cu adevărat!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile