Smarter_way_USA

Petitia, ipocrizia, ignoranta si libidinosenia zilei

16/06/2017 | Lume nebuna | 10,113 views

S-a dat drumu la o petitie (romanu e expert la deastea) pentru sustinerea politistului care l-a ciondanit pe Boureanu. OK, frumos, am zis … ca na … nu ma intereseaza sa fie exclus din politie, ci ma intereseaza ca el si ceilalti cameramani/interlopi/jmekeri care s-au luat in gura cu boul sa fie avertizati sau trasi la raspundere intr-un fel sau altul sa-si vada de fisa postului si de beşini deastea de cartier daca tot sunt in uniforna …

Dar … LIBIDINOŞENIA petitiei stiti care e ?

“La data de 15 noiembrie 2016, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kilograme, perfect sănătoasă.”

Doar mie mi-a venit sa borasc ?

Citeste si: Scandalul abia incepe. Boureanu a ajuns unde poate merita dar cazul dezvaluie ceva extrem de grav pentru Politia Romana

Prin asta strang ei semnaturi de la hoituri … ca asta e Romania … o tara populata in majoritate de homunculi pe care daca ii iei la sentiment cu COPII sau libidinoşenii de genu sau stii sa ii lingi un pic, i-ai prostit instant si uita si pe ce planeta traiesc.

Oare deastia de-ai lui Boureanu nu fac o petitie ? Ca sigur o fi facut si el onfapta buna la viata lui … sau sa faca una acum, ca tot aia e … si sa vezi cum sar toate maimutele ca “aaawwww … uite mah ce scump e …” si dintr-o data il iarta si Maica Domnului …

Mi-e scarba …

Oameni buni … Nu va mai uitati la FAPTE ci uitati-va la CAUZE !!!!!!!! Si da cauza e ăsta in uniforma de politist nu si-a facut treaba de politist si s-a luat in jmekereala cu un om care era beat … si avea dreptu sa fie beat fiindca era in dreapta si NU la volan. Omu cand e beat e prost iar tu ca politist tre sa stii asta si sa stii sa pastrezi situatia netensionata!

Fapta e ISTORIE … Cauza e realitate si poate reveni oricand daca e ignorata. Tratati cauza si faptele vor inceta sa se mai repete.

PS: Nu vreu ca politistul sa fie data afara, nu il judec pentru ca l-a lovit pe bou, singura chestie pe care o vreau e ca politia sa inteleaga unde a gresit, si anume INAINTE sa fie lovit, adica la gestionarea situatiei in care cetateanul este beat, sa isi respecte uniforma si sa se comporte civilizat daca vrea sa impuna respect! Altfel mergem inainte si ne plangem ca suntem o tara plina de cretini!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile