Smarter_way_USA

Elon Musk vs Mark Zuckerberg in duel pe tema inteligentei artificiale

28/07/2017 | Diverse | 2,161 views

Elon Musk, şeful cunoscutului producator de masini electrice Tesla şi al SpaceX, crede că inteligenţa artificială este o tehnologie ce poate distruge lumea aşa cumo știm, așadar, miliardarul a intrat într-o polemică pe aceasta tema cu Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook care a afirmat ca declarațiile paranoice ale lui Elon Musk sunt iresponsabile și că „În următorii 10 ani inteligenţa artificială va aduce atât de multe îmbunătăţiri vieţilor noastre”.

Replică lui Elon Musk a venit in scurt timp si a declarat că: „Am vorbit cu Mark Zuckerberg despre asta. Cunoştinţele lui în domeniu sunt limitate”.

Deşi sunt mulţi cei care cred în beneficiile pe care le aduce Inteligența Artificiaă[ (AI), din tabăra celor care se tem de această tehnologie fac parte nume grele, precum Bill Gates sau Stephen Hawking. „Nu înţeleg de ce oamenii nu sunt îngrijoraţi”, a spus Bill Gates într-un interviu, făcând referire la Inteligența Artificială (AI).

“Odată creată, inteligenţa artificială se va dezvolta singură şi reconcepe într-un ritm accelerat”, a spus Stephen Hawking. El a adăugat că dezvoltarea în continuare a tehnologiei s-ar putea dovedi a fi „o greşeală fatală”.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile