Smarter_way_USA

Despre prostia cu refuzul de legitimare si politisti impostori in uniforma

15/08/2017 | Diverse | 3,200 views

Mai nou observ o noua moda in Romania si anume refuzul de legitimare cand iti sunt cerute actele si de aici se ajunge la luatu’n gura cu politistii … nu zic ca nu ar fi EXTREM de multe motive sa faci asta … dar oricum, care e RENTABILUTATEA sau SCOPUL sau ROSTUL sa te iei in gura cu ei … MAI ALES ca multi dintre ei sunt interlopi si NU politisti.

Sincer ma ingrozeste faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai IMPOTRIVA politiei … dar daca nu se face curatenie/educatie in politie, din rau in mai rau se va ajunge.

Pana acum ceva timp a fost cazul Boureanu, pe care l-am comentat si’n dunga dar sunt ferm convins ca sunt inca EXTREM de multi CRETINI care inca nu au inteles ca eu acolo nu ii luam apararea BOUreanului ci semnalam cretinisnele scoase pe gura de catre cei care erau acolo sa aplice legea si NU sa arate cine o are mai mare!

Azi, aflu si eu cu intarziere ca in urma cu cateva zile ceva “medic renumit” s-a imbatat, pe persoana fizica, se intampla … iar niste “politisti” s-au luat la impinsaturi cu el si chiar l-au tarat pe jos …

Va intreb si eu ce se intampla cu lumea asta ??? De ce sunt oamenii cretini si REFUZA sa se legitimeze cand le sunt cerute actele ??? Care e faza cu refuzul asta ? Ce au de pierdut ?

Va intreb fiindca CHIAR ACUM mi-am adus aminte ca saptamana trecuta circulam si eu cu un UBER si culmea, chiar cand eram eu cel mai grabit sa nu intarziu lastomatologie, un politist cu niste ochelari de soare deaia tip oglinda … zici ca era Fernando de la Caransebes, JUR, a venit si l-a intrebat pe UBER-ist de acte si mi le cere si mie.

Soferul foarte politicos vorbea si ii arata actele iar eu SINCER VA ZIC … in timp ce imi vedeam de ale mele pe telefon, am scos buletinul si i l-am aratat fara sa ezit fiindca ce naiba poate face cu el ? Sa fuga cu el ? Sa se stearga la fund cu el ? Sa il manance ? Ce naiba poate sa faca un politist cu buletinul astfel incat tu sa refuzi sa i-l areti omului ??? In fine …

Politistul a inceput sa arate cat o are de mare, fiindca, nu-i asa, asta e in fisa postului a unui politist care se vrea respectat, si incepe cu AMENINTARI dealea de tip interlop, nu de politist, ca sa vezi tu ce le fac eu la UBER-isti deastia ca tine, unu cate unu. El avea o problema ca cica legea interzice UBER si i-a facit proces verbal la sofer si daca il mai prinde ii suspenda placutele pentru 6 luni (ceva de genu parca era ineptia aia).

In acel moment eu nu m-am putut abtine si am zis “mare mandatar ăsta mă” … La care politistul se apleaca la geam si asa peste ochelari imi spune.cu o voce de zici ca avea vata in gura ca “ati comentat ceva ?” La care eu in timp ce imi vedeam de telefon ii spun “eh … va apreciam cat sunteti de jmeker, atata tot. Dar haideti va rog mai repede ca trebuie sa ajung la stomatologie si nu am timp sa va aud cum il tot amenintati. Ati repetat de vreo 3 ori amenintarile plus ceea ce a gresit, omul a inteles, v-a si cerut scuze si ati ramas ca ii faceti proces verbal. Ok! E gata procesul ?”

Deci JUR ca nu inteleg mizeria asta de tupeu pe banii cetatenilor a unor politisti de a bate din gura incontinuu fara rost si amenintari si aratatu care e mai jmeker si care e mai tare …

Dragi politisti, JUR, vreau sa ma uit la voi ca la niste PRIETENI pe care daca va respect sa stiu ca voi sunteti ca niste INGERI PAZITORI pentru mine si ceilalti cetateni. Dar pentru asta, e nevoie de vointa si respect si din partea voastra.

Nu stiu ce scrie in lege despre asta si sincer, nici nu ma intereseaza, stiu doar ca eu daca sunt respectat respect mai departe si daca respect vreau sa fiu la randul meu respectat. Daca politistul ma respecta si isi vede de fisa postului, eu ca si cetatean, stiind ca el e in sluba cetateanului il voi respecta, in caz contrar ORICE cetatean poate considera ca acel politist, daca in loc sa isi vada de fisa postului face pe “cine mi’s yo” si amenintari si chestii de genu, poate fi considerat ca respectivul, de fapt si de drept, nu e nimic altceva decat un interlop in uniforma si atunci trebuie sa ai grija sa nu fi talharit de interlop. E simplu!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile