Smarter_way_USA

Esti penibil, sultane! Un cocalar de 2 lei (gaurti)

17/08/2017 | Diverse | 2,723 views

Sultanul Hassanal Bolkiah este unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă şi conducătorul statului Burnei din 1967. Averea acestuia fiind estimată la 20 de miliarde de dolari. Trăieşte într-un palat cu 1788 de camere si 257 de bai, 18 lifturi, o sală de bal ce poate acomoda până la 5.000 de oameni şi o moschee, se întinde pe 200.000 metri pătraţi, ceea ce-l face mai mare decât Vaticanul si este considerat al cel mai mare palat din lume. Sultanul este faimos pentru colecţia de automobile impresionantă. Se crede că are cel puţin 7.000 de maşini şi că a cheltuit în jur de 800 milioane de dolari doar pe masini de lux.

Nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca nu ca mi-ar pasa mie de cocalarul asta, dar … totusi … sa te dai sultanul din Brunei, mare bogatas si mare scula si miezu din fanta, si tara ta sa fie una dintre cele mai sarace din lume … e penibil. Esti penibil, sultane! Un cocalar de 2 lei (gauriti).

Niciodata n-am reusit sa inteleg cum naiba unii nu inteleg ca bogatia trebuie sa fie nu doar in bani ci in tot ceea ce tine de existenta ta pe acest pamant! Decat sa isi fi facut palatu ala cu 1800 de camere si 200 de bai si garaj de 7000 de masini si sa isi bage acolo toata averea lui de peste 20 miliarde euro, mai bine investea banii astia in economia din tara lui ! Castiga MULT MAI MULT si tara lui crestea odata cu el !

Repet, sultane …. esti penbil … un cocalar de 2 lei 3 lei ! Esti un cuțupan, menelist, cocalar care nu merita nimic din ce are. Singurul tau merit e coincidenta ca te-ai nascut in familia aia. Atat! Cocalare !!!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile