Teapa Binatex: nu va pierdeti timpul si banii fiindca nu functioneaza!

10/08/2017 | Bursa & Investitii | 795 views

Eu am săpat la greu să verific tot ce era necesar și am ajuns la concluzia că banii câștigați pe Binatex NU pot fi scoși! În cel mai fericit caz se pot lua doar banii investiți inițial, nu însă și câștigurile!

Ți se spune că trebuie făcut un portofel electronic și acolo dai de foarte multe piedici mai ales limbă rusă de care nu poți să treci. Chiar dacă treci de acest obstacol cu ajutorul cuiva care cunoaște limba, tot nu poți face funcțional portofelul electronic din cauza țării și prefixului de țară pe care trebuie să le dai când dai datele fără de care nu poate funcționa portofelul.

Există câteva discuții pe forumul Softpedia, dar în același timp există și o serie de “specialiști” în așa zisele “investiții binare”, care apar cam pe toate site-urile și laudă firma, fără să dea dovezi că ar fi retras banii de acolo sau altceva.

Voi ați auzit povești de succces cu Binatex? Ce părere aveți?

Tags: , , , , , ,

Magazine recomandate pentru shopping online:


Elefant.ro FashionDays EvoMag.ro CEL.ro Answear Aoro Carturesti logo QuickMobile dEpurtat PC Garage


  • Corneliu

    Nu știu cum și unde ați săpat dnule Paul. Am retras bani prin bitcoin destul de rapid, dar și cu webmoney era același lucru.

  • Gamer Bot

    Un broker bun, i-am eles dupa bunele recomandari din retelele de socializ. Ma mira faptu k binatex intr-un scurt timp a ajuns unul din cei mai buni si stabili brokeri.