Smarter_way_USA

Intrearea verii: Tu iti razi parul de pe corp? Sa vedem ce spun expertii

20/08/2017 | Diverse | 2,992 views

Cu floci sau fără floci ??? Asta e întrebarea verii ! Că tot am auzit multe discuţii pe subiectul acesta, haideţi să vedem ce spun experţii.

Click pentru a vedea reducerile la aparate de ras si tuns!

Sunt multe subiecte tabú în societate, dar unele dintre ele, din cauza sensibilităţii cu care sunt abordate, ne pot pune in pericol sănătatea. Îndepărtarea părului de pe corp este, la bărbaţi, un subiect dificil, dar experţii spun că ar trebui să fii atent la anumite aspecte, potrivit GQ.

  • În cazul nasului şi al urechilor, experţii sugerează că acesta ajută sistemul imunitar dar părul în exces din aceste locuri poate fi o problema. Sfatul medicilor este de a păstra părul din aceste zone la o dimensiune cât mai puţin deranjantă din punct de vedere vizual, dar îndepărtarea acestuia ar duce la expunerea unor zone sensibile.
  • Barba şi părul de pe piept sunt caracteristice modelului de bărbat lumbersexual, dar specialiştii spun că acestea două nu ar trebui să se întâlnească niciodată. Îndepărtează orice păr care creşte mai jos de mărul lui Adam sau mai sus de linia tricoului.
  • Spatele gâtului şi umerii sunt zone care ar trebui tunse de frizerul sau de stilistul personal, în mod regulat, încât ar putea deveni nesănătos.
  • Părul din zona abdomenului şi a spatelui nu ar trebui îndepărtat cu lama de ras dar ar trebui tuns deoarece poate provoca disconfort şi nu are rol de protecţie precum cel din urechi sau din nas.
  • În cazul părului pubian, specialiştii spun că neîndepărtarea sau neîngrijirea acestuia poate oferi un mediu prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor.
  • Picioarele şi zona axilelor nu trebuie să fie niciodată epilate complet, în schimb, ar trebui tunse cel puţin o dată pe lună.

Click pentru a vedea reducerile la aparate de ras si tuns!

„Cel mai popular tratament, în rândul bărbaţilor, este epilarea totală pe spate, cu laser. Bărbaţii îşi fac griji că ar putea fi dureros dar majoritatea saloanelor moderne au sisteme de răcire care să facă tot procesul cât mai puţin dureros. Este un tratament popular în rândul bărbaţilor căsătoriţi”, spune Maria-Louise Featherstone, co-fondator Strip Wax Bar.

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile