Smarter_way_USA

UNTOLD: Despre oligofreni bagatori in seama si petitiile lor online

02/08/2017 | Lume nebuna | 2,796 views

Voi ati o observat ce a devenit jurnalismul in Romania in ultima vreme ? Totul se face EXCLUSIV pentru trafic si nu se iau deloc in considerare aspectele importante ale subiectului. Singurul lucru important e ca subiectul, oricare ar fi el, sa fie tratat astfel incat sa aduca trafic, sa atinga publicu care ar putea face subiectul sa fie viral si in rest nimic nu mai conteaza. Nu conteaza ca scrii cretinisme, important e SA FIE CERERE pentru cretinismul respectiv.

Mai nou au aparut petitii online impotriva #Untold … Bun … pot sa inteleg logica petitilor si a jurnalistilor ce vor sa manance si ei o eugenie. Scopul scuza mijloacele. DAAAAAAR … dragi jurnalisti … voua chiar nu va e frica de penibil ?

#UNTOLD e primul festival CU ADEVARAT important pe care il are Romania! Lucrurile astea trebuiesc SUSTINUTE indiferent ca esti sau nu esti “festivalier” si asta fiindca trebuie sa ne gandim la BENEFICIILE aduse DIRECT sau INDIRECT un astfel de eveniment si aici ma refer, dar nu ma limitez doar la turisti, bani pentru comercianti (bani cu care isi dezvolta si sustin activitatea comerciala).

Unii comercianti vand la Untold cat vand intr-un an intreg. Lucrurile astea trebuiesc sustinute daca vrem sa avem dezvoltare in Cluj.

Ganditi-va la turistii straini pe care ii aduce un astfel de eveniment, turisti care isi lasa banii aici! Untold aduce probabil mai multi turisti decat intreg Ministerul Turismului cu toate frunzele si proiectele lor la un loc.

Ganditi-va si la partea sociala … eu unu sustin orice initiative unde e vorba de iesitul oamenilor in aer liber la o clatita, la un suc, la o odihna intr-un hamac alaturi de oameni de toate felurile si socializare intre ei. Oamenii trebuie sa zambeasca si sa socializeze pentru a avea o viata mai frumoasa si pentru a uite de probleme de acasa, de la serviciu, de la scoala, etc.

Referitor la locul unde se face un eveniment de genu UNTOLD, nu vad care e problema ca NU se face la periferia orasului. Daca ar fi la perieferie eu unu cred ca nici nu as mai merge sau oricum, sigur nu as sta atat de mult. E FOARTE BINE UNDE SE FACE !

Cui nu ii convine sa fie sanatos si sa se gandeasca ca stand acasa si doar transformand mancarea’n rahat NU e deloc productiv pentru oras.

Asadar … mai usor cu petitiile astea cretinoide ca chiar daca faceti bani de o eugenie, la sfarsitului zilei e important ce lasati in urma voastra si nu ceea ce transfirmati in rahat!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile