Smarter_way_USA

Unde si de la ce ora puteti urmari evenimentul de lansare Apple

12/09/2017 | Gadgets & IT | 2,164 views

Iată-ne în ziua de 12 septembrie 2017, ziua în care Apple va anunța un trio de noi smartphone-uri, o pereche de căști AirPods actualizate și poate și alte produse la fel de interesante. Cel mai inedit dispozitiv va fi bineînțeles iPhone-ul aniversar care a avut de-a lungul perioadei de leak-uri multe denumiri asociate, de la iPhone 8 inițial și până la iPhone Edition, urmând ca pe final să fie confirmat numele iPhone X.

Ca de fiecare dată și acest eveniment marca Apple va fi transmis live către doritori, articolul de față fiind unul de tip informativ din care aflați cum puteți urmări transmisiunea live și de la ce oră. În rândurile de mai jos aveți toate datele necesare și aflați totodată că există și posibilitatea de a vedea evenimentul folosind VLC Player și un cod dedicat pentru stream ce va apărea ulterior public și despre care vă vom anunța aici!

Cand incepe evenimentul?

Ei bine conferința este programată să înceapă la ora 20:00, ora României și de această dată îl vom vedea pe Tim Cook (CEO-ul Apple) urcând pe scena din cadrul sălii Steve Jobs Theater din noul campus al companiei americane.

Cum il pot urmări?

Există diferite modalități prin care puteți urmări evenimentul din această seară, dar trebuie știut că aveți nevoie de un device Apple sau de un computer Windows 10 pentru a viziona streaming-ul direct din sursa oficială. Metodele și link-urile aferente le găsiți mai jos:

  • De pe iPhone, iPad sau Mac (Safari) puteți accesa site-ul apple.com
  • Folosind un computer Windows 10 și browser-ul Microsoft Edge accesați pagina apple.com
  • De pe Apple TV (Gen2, Gen3, Gen4) prin intermediul canalului Apple Events
  • Prin intermediul VLC pe computer (descarcă de aici) sau smartphone Android (descarcă de aici)

Pentru a viziona stream-ul prin VLC va trebui să navigați la tab-ul “Media” și să selectați opțiunea “Open Network Stream” de unde veți adăuga url-ul pentru live stream ce va fi disponibil cu doar câteva momente înainte de startul evenimentului.

Cum pot castiga bani investind in actiuni Apple?

Poti investi direct din contul tau de broker actiuni daca ai posibilitatea de a tranzactiona actiuni internationale sau prin CFD-uri accesand ACEST LINK.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile