Cam asa arata un bal de boboci de clasa 9-a. Astia sunt tinerii frumosi si liberi care ne vor plati noua pensia!

24/10/2017 | Lume nebuna | 9,283 views

Pozele sunt de la un bal de boboci de clasa 9-a in anul 2017!!! no … mai faceti copii in ziua de azi ! Eu unu, sincer, prefer sa imi trimit mostenitorii pe cale orala, daca intelegeti ce spun!

Am vrut sa adresez cateva cuvinte parintilor acestor puţoi si zdrenţe in devenire… dar ma abtin … fiindca tot pe cale orala as face-o, le spun doar sa se gandeasca de 2 ori cand mai zambesc la piesele zdrentelor precum “Da mama sunt beata!”

Iar profesorilor nici nu stiu ce sa le mai spun… mie mi rusine de rusinea lor! PE VREMEA MEA (in p**a mea) probele astea trebuia sa le prezinti profesorilor si sa fie acceptate de catre ei !!!!!!!!!! Oare au fost acceptate ?

PS: postarea asta NU e deloc amuzanta !!!!!!!! Azi maine iti vin copii acasa cu sloboz la gura si iti vor canta “da mama/tata sunt beata!”

Probabil moimele astea vor devenii acele zdrente penale care isi vor pune hastag cu #metoo pe paginile lor de facebook despre hartuire sezuala … detalii aici

LATER EDIT: Potrivit presei locale în imagini apar elevi ai Colegiului Tehnic de Comunicații Augustin Maior Cluj-Napoca iar balul a avut loc pe 20 octombrie.

sursa poze: Peste tot pe facebook!

Tags: , , , , , , , ,

Magazine recomandate pentru shopping online:


Elefant.ro FashionDays EvoMag.ro CEL.ro Answear Aoro Carturesti logo QuickMobile dEpurtat PC Garage


 • Noi nu mişcam un deget fără să ştie dirigintele ce şi cum facem! Adică no… un copil de 14 – 15 ani ajunge să facă astfel de probe la balul bobocilor!? Şi noi nu vrem educaţie sexuală în şcoli că ne strică reputaţia? Dar felul ăsta de comportament nu ne strică!?

 • cornelia popescu

  unde sunt profesorii???
  La miting pentru marirea salariilor???

 • Marian

  Da ce mama dracu va freaca grija de cum se distreaza altii? daca sau jucat si ei , ca pare ceva concurs gata trebuie sa le sariti in cap? mai duva in plm de bulangii ca nu stiti cu ce sa va mai luati de loome vedetiva dracu de gunoiul din ochii vostri intai

  • Geo

   Marian, tu esti de-al lor? Dupa exprimare si greseli gramaticale, le esti coleg. E inadmisibil ca la 14ani sa mimezi in public sexul oral. Pt intimitate (si sub nici o forma la varsta aia), ce-ti mai ramane? Nu sunt vreo pudica sau frustrata si sunt pro orice in 2, in intimitate si cu acordul si olacerea ambilor parteneri dar asta e prea mult. Sunt copii si NU oameni maturi, echilibrati, constienti de conseciinte.

 • Miha

  Sunt de acord cu conținutul textului, deși e scris intr-o forma mai plastica…dar nu-s vreun dinozaur cu pudori, deci merge! Cu ce NU sunt de acord, e titlul al cărui structura neinspirata a fost preluată de la dobitocul de Mircea Badea. Sincer, sunt siderata de imagini si de situația in sine, dar cand am vazut ce titlu ai pus la text, m-am enervat mai tare. Veșnic același clișeu expirat prin commenturi si discuții referitoare la tineri “ăștia ne plătesc noua pensiile”!