Smarter_way_USA

Cam asa arata un bal de boboci de clasa 9-a. Astia sunt tinerii frumosi si liberi care ne vor plati noua pensia!

24/10/2017 | Lume nebuna | 14,036 views

Pozele sunt de la un bal de boboci de clasa 9-a in anul 2017!!! no … mai faceti copii in ziua de azi ! Eu unu, sincer, prefer sa imi trimit mostenitorii pe cale orala, daca intelegeti ce spun!

Am vrut sa adresez cateva cuvinte parintilor acestor puţoi si zdrenţe in devenire… dar ma abtin … fiindca tot pe cale orala as face-o, le spun doar sa se gandeasca de 2 ori cand mai zambesc la piesele zdrentelor precum “Da mama sunt beata!”

Iar profesorilor nici nu stiu ce sa le mai spun… mie mi rusine de rusinea lor! PE VREMEA MEA (in p**a mea) probele astea trebuia sa le prezinti profesorilor si sa fie acceptate de catre ei !!!!!!!!!! Oare au fost acceptate ?

PS: postarea asta NU e deloc amuzanta !!!!!!!! Azi maine iti vin copii acasa cu sloboz la gura si iti vor canta “da mama/tata sunt beata!”

Probabil moimele astea vor devenii acele zdrente penale care isi vor pune hastag cu #metoo pe paginile lor de facebook despre hartuire sezuala … detalii aici

LATER EDIT: Potrivit presei locale în imagini apar elevi ai Colegiului Tehnic de Comunicații Augustin Maior Cluj-Napoca iar balul a avut loc pe 20 octombrie.

sursa poze: Peste tot pe facebook!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile