Smarter_way_USA

Toate functionalitatile de care ai nevoie pentru campania de email marketing

31/10/2017 | Recomandari | 2,118 views

Abonamentele Conectoo sunt calculate in functie de numarul de abonati unici importati in platforma. Abonamentele incep cu cel gratuit, pentru conturi pana la 2000 de abonati unici si continua pana la maxim 100 mii abonati unici, peste acest prag preturile fiind negociabile.

Vezi ofertele de Email Marketing & Software Newslettere de la Conectoo

img01

INTERFATA USOR DE FOLOSIT

Am facut numeroase analize despre comportamentul clientilor pe site-ul nostru si am imbunatatit constant fluxurile ca tu sa te gandesti mai mult la mesajul campaniilor pe care vrei sa le creezi si mai putin la cum le creezi.

img01

AUTOMATIZARE DE MARKETING

Probabil cea mai importanta functie in email marketingul de azi, automatizarea este printre ultimele functionalitati introduse in platforma Conectoo. Cu ajutorul ei, va oferim oportunitatea de a trimite emailuri oamenilor potriviti, la momentul potrivit pe baza comportamentului si preferintelor lor pe site-ul vostru.

img01

A/B TEST

Descopera ce mesaje aduc mai multe conversii in randul consumatorilor tai, testand pana la 5 mesaje diferite, in functie de subiect, timpi de livrate, continut si nume expeditor, intr-o singura campanie.

img01

Editor de newsletter Drag&Drop

Fie ca esti un specialist in HTML si scrii codul direct in editorul nostru WYSIWYG sau esti incepator si folosesti editorul Drag&Drop, noi iti oferim instrumente intuitive ca sa creezi newslettere istete.

img01

SEGMENTAREA ABONATILOR

Folosind functia de segmentare interactionezi doar cu abonatii care te intereseaza astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate in urma campaniilor tale de email marketing.

img01

RAPOARTE DETALIATE

Graficele noastre interactive va permit sa treceti in revista cu usurinta performantele campaniilor astfel incit sa va ajustati strategia de email marketing pentru a obtine cele mai bune rezultate. Avem pregatite pentru voi rapoartele de care aveti nevoie: de la rapoarte generale de campanie, la tipuri de dispozitive folosite sau clienti de email.

img01

Managementul listei de abonati

Fie ca aveti deja o baza mare de abonati sau incepeti de la zero, in Conectoo aveti la dispozitie o multime de optiuni si instrumente simple ca sa va cresteti numarul de abonati sau sa ii administrati pe cei existenti astfel incit sa va pastrati lista actualizata permanent.

img01

Rata livrabilitate de top

Garantam o rata de livrabilitate a emailurilor la nivelul industriei astfel incat campaniile voastre sa ajunga intotdeauna in inbox-ul clientilor.

img01

Integrare prin API

Una dintre cele mai importante functii de email marketing pe care o oferim si va recomandam sa o implementati este emailing-ul tranzactional. Fie ca spuneti bine ai venit unui nou utilizator pe site sau trimiteti detaliile unei comenzi prin chei API, toate acestea si multe alte optiuni sunt la indemana voastra astfel incat sa va aduceti utilizatorii aproape.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile