Smarter_way_USA

1.000.000 kg de piatra naturala la reducere de Black Friday

17/11/2017 | Diverse | 1,909 views

1.000.000 kg de piatra naturala, peste 100 de produse, discounturi de pana la 80%. In felul acesta vom celebra la PIATRAONLINE piatra naturala in cadrul editiei Black Friday 2017.

Este o alta ocazie prin care vom fi alaturi de toti iubitorii de piatra naturala din Romania. Pe 17 noiembrie 2017 aducem spectacolul pietrei naturale mai aproape de cei care au inteles calitatile si diversitatea acestui fabulos material.

Produsele participante la promotie sunt dintre cele mai diverse, de la travertin, marmura, granit, limestone si ardezie pana la onix si ardezie flexibila… Produsele acestea vor putea fi utilizate in cele mai diferite spatii: baie, birou, bucatarie, cafenea, showroom auto, cabinet medical, supermarket sau salon de cosmetica etc.

Singura limita este imaginatia fiecaruia. Prin urmare, poate ca ar fi o idee buna sa va uitati de pe acum pe site pentru a va alege materialele potrivite ideilor voastre de amenajare, iar la ora 00:00 in ziua de 17 noiembrie sa actionati cat mai repede. Spunem ”repede”, pentru ca stim din anii trecuti ca un numar impresionant de comenzi au fost facute pe site imediat dupa miezul noptii pana spre dimineata.

Aglomeratia de pe site nu va fi simtita, din fericire, pentru ca ne-am asigurat de buna functionalitate a serverelor. DAR, indiferent de toate eforturile pe care le-am facut si le facem, suntem siguri ca aglomeratia din showroom nu va putea fi evitata.

Este o zi speciala, deci cu totii trebuie sa fim constienti ca fluxul comenzilor va avea un alt ritm de Black Friday, iar iubitorii pietrei naturale vor umple atat showroomul, cat si noul pavilion expozitional, cel mai mare din Europa. Deci rabdare, vom depune maximum de efort posibil in acea zi pentru ca toata lumea sa fie multumita de oferta noastra.

1) In functie de tipul ambalajului in care se afla produsele, avem doua categorii. In prima gasim produse in care cantitatea minima vanduta va fi de 1 palet / 1 lada. In a doua sunt articole a caror cantitate minima va fi unitatea de ambalare: cutie, metru patrat, pachet, set etc.

2) Exista produse cu stocuri limitate. Aceasta inseamna ca nu se stie cu exactitate cand si daca vor mai face parte din portofoliul companiei.

3) Marfa se achita integral in ziua de Black Friday. Produsul se considera cumparat numai dupa ce acesta este achitat in showroom sau se face dovada platii online, in cazul achizitionarii pe site.

4) Toate comenzile vor fi livrate incepând cu data de 17 noiembrie, in cel mult 14 zile calendaristice.

5) Preturile afisate, pe site si in showroom, nu includ costurile de transport, montaj sau alte accesorii.

6) Verificarea produselor cumparate se va face la ridicarea lor din showroom sau in momentul livrarii acestora la adresa indicata de client.

7) Din promotia Black Friday 2017 nu fac parte piesele speciale.

Anul trecut de Black Friday, achizitiile de piatra naturala au insumat 320.000 Euro (peste 20.000 mp), de două ori mai mari față de 2015, când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 Euro. Pe baza acestor cifre, o simpla estimare, fireasca in contextul dezvoltarii economiei in 2017, ne conduce la o crestere minima de 30% in acest an. Ce inseamna asta? Ca numarul celor care au descoperit frumusetea, rezistenta si actualitatea produselor din piatra naturala este tot mai mare in fiecare an.

Pentru a descoperi adevarul acestei afirmatii este de ajuns sa veniti pe 17 noiembrie 2017 de Black Friday, pentru substantiale discounturi, sau in oricare alta zi la PIATRAONLINE: Aleea Teisani, 137 A, sector 1, Bucuresti. O alta solutie, la fel de buna, este intrati pe siteul nostru piatraonline.ro.

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile