Smarter_way_USA

Black Friday vine cu ceasuri de firmă la 1 leu

16/11/2017 | Diverse | 1,730 views

Black Friday nu înseamnă numai reduceri la electronice și electrocasnice, ci și la haine și accesorii. Un retailer anunță că va avea ceasuri la 1 leu. WatchShop.ro va participa pentru al șaselea an consecutiv la evenimentul Black Friday. Oferta din acest an va da posibilitatea clienților să achiziționeze ceasuri originale cu doar un leu.

Magazine de ceasuri recomandate:
WatchShop.ro ; WatchZone.ro

WatchShop.ro pune la dispoziția clienților la ediția din acest an a Black Friday peste 1.200 de modele de ceasuri. Astfel, cei interesați, în afară de ceasurile la un leu, pot beneficia de reduceri de până la {etoroCFDrisk}% la ceasuri originale aparținând unor mărci celebre, precum Fossil, Seiko, Festina, Orient, Tissot, Casio, Citizen, Swatch, Suunto, Sekonda, Accurist și altele.

Serviciile completează oferta de discount-uri. Astfel, clienții vor putea beneficia de livrarea în maximum trei zile pentru produsele comandate și aflate pe stoc (livrare inclusiv în weekend), de posibilitatea de a deschide coletele la livrare, de ambalarea cesurilor pentru a fi oferite cadou, de gravură laser sau de retur gratuit timp de 365 de zile.

Clienţii care vor să nu mai aştepte, pot achiziţiona ceasuri în orice moment, la preţ de Black Friday. Astfel, cei care cumpără acum, vor primi diferenţa de bani, dacă ceasul achiziţionat va avea un preţ mai mic de Black Friday. De asemenea, cei care se vor abona din timp la newsletter-ul WatchShop.ro vor afla înaintea tuturor care sunt produsele şi reducerile de Black Friday.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile