Smarter_way_USA

#CasaInteligenta: Tot ce ai nevoie pentru o casa de tip SmartHome

16/11/2017 | Gadgets & IT, Recomandari | 6,435 views

Astfel poti controla si poti monitoriza ce se intampla in casa ta din orice loc de pe Pamant, direct de pe telefon. Indiferent daca esti la locul de munca, intr-o calatorie de afaceri sau in vacanta, sistemele smart home te ajuta sa ai o casa inteligenta si sigura.

Cu senzori de miscare, camere de supraveghere si sisteme de alarma inteligente te poti relaxa si bucura de timpul petrecut departe de casa, stiind ca bunurile tale sunt protejate. Nu trebuie decat sa-ti descarci gratuit aplicatiile de pe App Store sau din Google Play si poti oricand sa primesti notificari in caz de efractii, incendii sau inundatii.

Magazine recomandate pentru o casa inteligenta:
QuickMobile.ro ; altex.ro

Intrare casa/Poarta

Pentru o securitate completa a casei si familiei tale noi iti punem la dispozitie o gama diversificata de dispozitive si te ajutam sa descoperi toate caracteristicile pe care acestea le pot oferi. O sonerie inteligenta, un senzor de usa dar si de miscare sunt doar cateva dintre gadgeturile care pot face intrarea casei tale mult mai sigura.

Camere de zi (Living)

Sistemele SmartHome te ajuta sa-ti automatizezi casa si sa o transformi intr-un loc mai sigur, mai confortabil si mai placut. Imagineaza-ti cum e sa detii controlul intregii case, direct de pe smartphone-ul tau, indiferent unde te-ai afla. Poti arma sau dezarma dispozitivul central si poti monitoriza interiorul casei direct de pe telefon sau tableta. Pet Immune Motion Detector. In cazul in care esti un iubitor de animale, senzorul Pet Immune, este dispozitivul capabil sa distinga miscarile corpului, astfel alarma nu va fi declansata de animalutul tau.

Dormitor

Bucatarie

Acum nu mai trebuie sa stai cu grija! Bucataria ta e in siguranta, datorita senzorilor inteligenti care te pot ajuta sa scapi din situatii neprevazute, chiar daca te afli la distanta. Senzorii de gaz si fum te pot salva dintr-o situatie critica iar termostatele inteligente iti vor oferi confortul dorit prin simpla reglare a temperaturii de pe telefon.

Baie

Cand iti petreci mai mult timp in baie, un bec inteligent care sa te mentina informat, la care ii poti controla intensitatea luminii sau volumul iti poate face dimineata mai frumoasa. Senzorul de inundatie, butonul de panica sunt alte accesorii benefice pentru confortul tau.

Garaj

Supravegheaza tot ce conteaza pentru tine. Considerat a fi o tinta sigura si usoara, garajul poate fi unul dintre locurile “de vizitat” de pe lista infractorilor. Evita aceste situatii si transforma-ti garajul intr-unul smart. Sistemele de alarma, senzorul de miscare, camerele nocturne de supraveghere, becurile inteligente si alte accesorii smart cu siguranta te vor ajuta.

Subsol/Camera tehnica

Daca ai o camera tehnica in care se afla centrala si alte instalatii electrice sau de incalzire, detectoarele de fum, senzorii de inundatie, prizele si intrerupatoarele inteligente, sistemele de automatizare complexe si termostatele smart sunt dispozitivele potrivite pentru aceasta incapere. Un astfel de sistem iti ofera confortul maxim si posibilitatea de a controla resursele cat si consumul lunar de energie.

Terasa/balcon

Automatizarea casei implica automat si automatizarea terasei sau a balconului, iar cele mai potrivite dispozitive pentru acestea sunt senzorul de miscare, senzorul care detecteaza gemurile sparte, becul inteligent sau camera de supraveghere cu infrarosu pentru a te avertiza cu privire la orice activitate suspecta.

Curte/Gradina

Iar daca doriti ca si gradina sau curtea sa fie una smart puteti opta pentru becuri inteligente care pot fi controlate de la distanta sau care isi schimba automat intensitatea in functie de lumina zilei, noptii, camere de supraveghere, sirena de exterior sau alte accesorii in functie de nevoile tale.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile