Smarter_way_USA

Cuptoare si plite incorporabile reduse cu pana la 44%

18/11/2017 | Diverse | 1,927 views

Retailerul Flanco a inceput deja Black Friday, perioada promotionala ce se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Flanco a anuntat discounturi de pana la 80% atat in online, cat si in cele 123 magazine fizice din toata tara. Am selectat pentru tine patru cuptoare si plite incorporabile la reducere aflate in oferta Flanco.

Black Friday, cea mai asteptata perioada a reducerilor, a inceput deja la Flanco si se desfasoara pana pe 19 noiembrie. Sute de produse se vand la reducere pana la jumatatea lunii noiembrie. Am selectat pentru tine patru cuptoare si plite incorporabile reduse cu pana la 44% din oferta Flanco.

Black Friday la Flanco: cuptoare si plite la reducere

Cuptorul incorporabil Arctic beneficiaza de clasa energetica A, oferind un consum moderat de energie electrica, are un volum interior de 66 litri, sapte functii speciale de gatire si o functie de ventilatie ce permite recircularea aerului din interiorul cavitatii cuptorului. De asemenea, este dotat cu timer si grill.

Daca vrei sa stii mai multe despre modelul Arctic, gasesti aici informatii si pretul acestuia, redus cu 44% in oferta Flanco de Black Friday.

Modelul de cuptor incorporabil Hansa beneficiaza de clasa energetica A, are o capacitate interioara de 65 litri si este dotat cu mai multe functii: programator Ts, care ajuta la monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului, supergrill, cu o putere de 2000 W si preincalzire rapida.

Mai multe detalii despre cuptorul Hansa si pretul acestuia, redus cu 42%,aici.

Plita incorporabila Whirlpool este o plita cu inductie, care ajusteaza caldura conform nevoilor tale, plita ramanand rece, astfel incat produsele varsate pot fi curatate cu usurinta. Dispune de patru zone de gatit, este dotata cu timer, touch control, indicator de caldura reziduala si blocare acces copii.

Mai multe detalii despre plita incorporabila Whirlpool si pretul acesteia, redus cu 39%, aici.

Plita cu inductie pe toata suprafata, modelul Electrolux va ajuta sa selectati temperatura corecta pentru preparat prin indicarea clara a trei categorii de alimente pre-definite si a nivelurilor de caldura recomandate. Dispune de trei zone de gatit si mai multe functii: bridge (puteti explora mai multe optiuni de gatire sau poate transforma doua zone de incalzire intr-una mai mare), EcoTimer (opreste incalzirea inainte de a incheia procesul de gatire, astfel incat se foloseste caldura reziduala in cel mai eficient mod) sau cronometru CountUp pentru mai multa libertate de gatit.

Alte detalii si pretul, redus cu 34%, aici.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile