Smarter_way_USA

Elefant.ro, masini si reduceri de pana la 90% de Black Friday

17/11/2017 | Diverse | 1,680 views

elefant.ro va da startul cumparaturilor de Black Friday in ziua de 16 noiembrie 2017. Pasionatii de cumparaturi online vor avea ocazia sa achizitioneze produse cu reduceri de pana la 90%.

Printre surprizele acestei editii se numara voucherele Vodafone in valoare de 100 de euro care vor fi acordate gratuit, dar si automobile Fiat si MiniCooper ce vor putea fi achizitionate cu pana la 20% reducere. Tot in oferta de Black Friday va fi prezent si un model Fiat 500 Lounge 60th Anniversary Editie Speciala, cu un discount surpriza.

“Vom avea reduceri consistente si la pachete turistice sau abonamente la World Class, una dintre cele mai cunoscute retele de centre de fitness. Invitam insa clientii sa descopere ei insisi restul surprizelor pe care le-am pregatit special de Black Friday incepand de joi, 16 noiembrie, in a doua parte a zilei”, declara Dan Vidrascu, CEO la elefant.ro.

Categoriile de produse cu care clientii elefant.ro s-au obisnuit includ si ele oferte numeroase. Astfel, utilizatorii vor putea achizitiona de pe elefant.ro carte straina cu preturi mai bune chiar decat pe Amazon, avand posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri. Totodata, de discounturi de pana la 90% vor beneficia si celelalte categorii de produse comercializate in mod obisnuit de elefant.ro: parfumurile, produsele cosmetice, jucariile, produsele de tip fashion si accesoriile, multe de la branduri renumite precum precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

“Am pregatit stocuri suficiente pentru toate categoriile de produse aflate in promotie. Ne asteptam sa avem comenzi a caror valoare cumulata va depasi cu 50% campania de Black Friday de anul trecut”, adauga Dan Vidrascu.

Pentru o livrare optima, elefant.ro sfatuieste cumparatorii sa opteze pentru ridicarea comenzilor dintr-unul dintre cele peste 40 de pick-up point-uri.

“Pregatim Black Friday inca din februarie acest an. Am investit masiv in extinderea retelei de puncte de livrare, am optimizat harta livrarilor si am implicat multe resurse in dezvoltarea platformei tehnologice si a canalelor prin care clientii interactioneaza cu elefant.ro. In aceasta toamna am recrutat resurse umane suplimentare pentru a livra toate comenzile de Black Friday in cel mult 10 zile de la efectuarea comenzilor”, spune Dan Vidrascu.

Membrii programului de loialitate elefant.ro Premium, recent lansat, vor avea un beneficiu suplimentar putand folosi punctele acumulate pentru obtinerea de vouchere pe care sa le consume chiar de Black Friday.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile