Smarter_way_USA

Filiala Invest Club din Zalău, aniversează 1 an de la constituire

26/11/2017 | Bursa & Investitii | 2,151 views

Vineri 24 noiembrie am participat la aniversarea filialei Invest Club din Zalău unde, mai ales când mi s-a dat onoarea să vorbesc invitaţilor, m-au luat nişte emoţii pe care de felul meu chiar nu le am, dar având în sală doar SENIORI (în adevăratul sens al cuvântului) nu ai cum să nu simţi respectul cuvenit pentru aceşti oameni care se întâlnesc lună de lună într-o formă organizată pentru a se educa financiar şi a investi împreună în companiile în care cred.

La eveniment au luat cuvântul Denes Soica Endre – preşedinte, Gligor Milaş – vicepreşedinte şi Mircea Ciocian – membru fondator. Vorbitorii au evidenţiat formula funcţională stabilă găsită încă de la început în club, fiind premise favorabile pentru anul viitor. S-a accentuat dorinţa aplicării obiectivelor stabilite iniţial: economisire, investire, educare, socializare şi colaborare.

Clubul este unul privat, constituit prin asociere liberă, fiecare membru putând să-şi mobilizeze o parte din venituri spre investire la Bursa de Valori. Sumele cu care contribuie fiecare membru sunt în funcţie de opţiunea lunară a fiecăruia, nefiind impusă o anumită valoare. Contribuţia investiţională este înregistrată cu un număr de UI, la momentul depunerii. Există mai multe avantaje ale unei investiţii în grup: beneficiezi de alte păreri ale unor persoane interesate de domeniul investiţional, poţi să-ţi testezi opţiunile, reducerea unor cheltuieli de tranzacţionare, faptul că nu trebuie să urmăreşti tot timpul modul în care evoluează portofoliul.

Felicitări domnilor şi mult succes în continuare!

sursa foto: magazinsalajean.ro

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile