Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 22 noiembrie 2017

23/11/2017 | Bursa & Investitii | 1,843 views

  • Rieni Drinks, societate ce ac­ţiona concertat cu European Drinks, compania deţinută de fraţii Micula din Oradea, a vândut în data de 16 noiembrie peste 37 milioane de acţiuni Tu­rism Băile Felix (TUFE), echivalentul a aproape 7,5% din capitalul social al administra­torului complexului turistic din sta­ţiunea bihoreană. Totodată, SIF Oltenia (SIF5) şi-a majorat în data de 16 noiem­brie expunerea până la 24,54%, pentru 7,5 milioane lei, echiva­lentul a 0,2 lei per acţiune, după ce în trecut figura cu 16,96%. (Ziarul Financiar)
  • Argus Constanţa (UARG), producător de uleiuri, a raporat o cifră de afaceri de 107,1 milioane lei după nouă luni, în scădere cu 24,69% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în vreme ce pierderea a ajuns la 8,09 milioane lei, faţă de 1,327 de milioane de lei anul precedent. (Ziarul Financiar)
  • Producătorul de componente auto Compa Sibiu (simbol bursier CMP), a realizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 531,8 mil. lei (115,6 mil. euro), mai mult cu aproxi­mativ 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit raportului financiar trimestrial al companiei. (Ziarul Financiar)
  • Balneoclimaterica Sovata (BALO), companie ce administrează trei hoteluri în staţiunea mureşeană, se va alătura companiilor listate pe AeRO după ce acţionarii BALO au aprobat tranzacţionarea acesteia pe piaţa alternativă de capital bucureşteană. (Ziarul Financiar)
  • BRK Financial Group, ocupanta locului 10 în topul intermediarilor de la Buucureşti, a raportat după nouă luni o cifră de afaceri de 2,9 milioane lei, în creştere cu 46% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în vreme ce rezultatul net a ajuns la 0,44 milioane lei. (Ziarul Financiar)
  • MedLife, primul jucător din piaţa de servicii medicale private, a deschis o clinică de 540 mp în Brăila, după o investiţie de 700.000 de euro, urmând strategia de extindere şi consolidare în piaţa de profil şi a ajuns la 19 clinici în total. „Inaugurarea unei noi hiperclinici şi prima din Brăila, cea de-a 19-a din porto­foliul MedLife, susţine planurile noastre de extindere şi dezvoltare naţională. (Ziarul Financiar)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile