Smarter_way_USA

#pescurt – Știrile business ale zilei 27 noiembrie 2017

27/11/2017 | Bursa & Investitii | 2,031 views

  • Royal Dutch Shell a anuntat ca se alatura concernului IONITY format de BMW, Daimler, Ford si Volkswagen care va construi statii de incarcare rapida pentru masini electrice pe soselele Europei. Incepand cu 2019 IONITY va lansa 80 de astfel de statii urmand a construi si altele in timp ce Engie, E.ON si jucatori de nisa ca ChargePoint vor lansa si ei propriile proiecte. (Sursa: Reuters)
  • Romgaz vrea sa investeasca peste 136.15 milioane de euro in depozitul de gaze de la Sarmasel, proiect de investietie ce
    urmareste cresterea capacitalilor de depozitare subterana a gazelor naturare, conform Planului de Actiuni Preventive publicat de Ministerul Energiei. (Sursa: Economica)
  • Adunarea Generala Ordinara a actionarilor Oil Terminal a ales la finalul saptamanii trecute, noii membrii ai CA, mandatul noilor administratori provizorii fiind pe o durata de 4 luni. In cadrul aceleasi Adunari Generale, actionarii au mai hotarat, stabilirea indemnizatiei lunare a administratorilor precum si aprobarea unui contract de consultata si asistenta juridica in vederea majorarii capitalului social. (Sursa: Bursa)
  • Producătorul de ape minerale Perla Covasnei, controlat de omul de afaceri Valerii Moraru, proprietar al clubului de fotbal Rapid București, astăzi în faliment, a intrat în insolvență. Tribunalul a decis, prin hotărâre executorie, deschiderea procedurii de insolvență, compania având însă dreptul la apel, care trebuie depus în 7 zile. Recent, Profit.ro a relatat că Asociația Investitorilor pe Piața de Capital a trimis ASF un act în care reclamă „abateri grave și repetate” la Perla Covasnei.
  • Compania britanică Prospex Oil and Gas, listată pe bursa din Londra, a explodat cu 40% în şedinţa de tranzacţionare, după ce a făcut publică o descoperire importantă de gaz în România, în urma exporării Bainet.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile