Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile importante ale zilei 28 noiembrie 2017

28/11/2017 | Bursa & Investitii | 2,182 views

  • Transgaz a contractat un imprumut in valoare de 50 milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii pentru constructia BRUA Faza 1. Costul proiectului BRUA este estimat la 547 milioane de euro si are termen de finalizare in anul 2019. (Sursa: ZF)
  • SIF4 Muntenia, a doua cea mai mică societate de investiţii financiare din România în funcţie de activele nete, arată în raportul aferent trimestrului trei că în această perioadă activitatea de tranzacţionare pe acţiuni a fost centrată pe achiziţii. Astfel au fost cumpărate acţiuni de 16,2 milioane de lei la Banca Transilvania, SIF Oltenia, OMV Petrom, Conpet Ploieşti, Romgaz. (Sursa: ZF)
  • Consiliul de Administrație al Bursei de Valori București l-a ales în funcția de director general pe Adrian Tănase, cel care în ultimii 9 ani s-a aflat la adminstrarea fondurilor de pensii ale NN și ING. (Sursa: Profit.ro)
  • Dupa emisiunea de obligatiuni din iulie 2016, astazi intra la tranzactionare o noua emisiune de obligatiuni a Bitnet formata din 45.000 de titluri,cu valoare nominala de 100 lei, scadenta de 5 ani si o dobanda anuala de 9%. Sumele atrase vor finanta achizitia Gecad Net, tranzactie de 0.6 milioane de euro. ( Sursa: ZF)
  • Societe Generale a anuntat ca isi va închide circa 15% din agentii pana in 2020 adaugand 900 de persoane la numărul de angajati care vor fi concediati pana la finalul acelui an si implicaznd un provizion pentru restructurare de 400 mil. EUR in T4 al anului curent. (Surse: Financial Times, Wall Street Journal)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile