Smarter_way_USA

Reduceri de până la 40% la peste 100 de autoturisme pe Autovit.ro, de Black Friday

17/11/2017 | Diverse | 1,762 views

Plănuiești să-ți cumperi mașină? Autovit.ro organizează cea de-a patra ediție de Black Friday, vineri, 17 noiembrie. Campania din acest an vine cu peste 100 de oferte de la dealerii parteneri Autovit.ro, cu reduceri de până la 40% pentru cele mai căutate modele de autoturisme.

Autovit.ro a fost prima platformă care a organizat o ediție de Black Friday în România dedicată autoturismelor, în urmă cu patru ani, campanie care a devenit deja o tradiție. În 2017, ofertele pregătite de partenerii Autovit.ro depășesc 100 de autoturisme de la cele mai căutate branduri de către români, precum Volkswagen, Opel, Audi, Dacia, Ford, Skoda, Mercedes și BMW.

“Anul trecut, de Black Friday, s-au vândut mașini în valoare de 1,7 milioane euro, iar numărul cumpărătorilor care au contactat dealerii a fost de 4 ori mai mare decât în anul precedent. Interesul românilor s-a văzut și în rapiditatea cu care s-au cumpărat autoturismele, peste 80% dintre tranzacții fiind încheiate în termen de 3 zile. Drept urmare, pentru ediția de Black Friday 2017 am pregătit un volum dublu de autoturisme la ofertă, de la peste 10 dealeri mari din toată țara”, a declarat Andrei Bereandă, Business Manager Autovit.ro.

Reducerile oferite ajung până la 40%, iar mașinile incluse în ofertă au prețuri cuprinse între 8.000 și 100.000 de euro, au un număr maxim de 130.000 km și istoric de service și au fost fabricate în perioada 2012 – 2017.

Înscrie-te să primești alertă prin email și SMS imediat ce începe campania de Black Friday!

Cei mai importanți dealeri auto care participă la campania Black Friday de pe Autovit.ro sunt Grup West Premium (Oradea), Aliat Auto (Târgu Mureș), Leasing Automobile (Galați și Arad), Auto Geist (Galați), Auto Cobălcescu (București), Son Motors (Sibiu), Xcars Store (Mureș) și Auto Schunn (Arad, Deva, Suceava, Sibiu), aceștia fiind partenerii Autovit.ro cu cele mai multe oferte pregătite pentru campania din acest an.

Pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, trebuie să parcurgi câțiva pași simpli: sună la dealerul care propune oferta și achită un avans pentru a rezerva mașina dorită.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile