Smarter_way_USA

Tot ce trebuie să ştii despre schimbarea furnizorului de energie

16/11/2017 | Diverse | 1,304 views

Astăzi, ca urmare a liberalizării pieţei de energie, fiecare client îşi poate alege oferta de preț și tariful pentru contractul de energie şi durata acestuia. Ceea ce este important de menţionat, este faptul că aceste contracte se încheie cu furnizorul de energie, nu cu distribuitorul. Care este diferenţa?

Mai puțin de 2 minute până la noul tău contract de energie! Eonflash.ro

Distribuitorul este proprietarul reţelei de energie, responsabil să rezolve orice problemă apărută în alimentarea cu energie. Furnizorul este cel care achiziționează energia de la producător și o vinde clientului final. Astfel, ori de câte ori alegi să schimbi furnizorul pentru același loc de consum, distribuitorul de energie nu se schimbă.

Ce aduce E.ON Flash nou în procesul de schimbare a furnizorului?

Mutăm totul online, într-un proces simplu și fără hârtii! Energia devine mai accesibilă, cu oferte și planuri tarifare personalizate pentru gaze naturale şi electricitate, totul, la câteva clickuri distanţă. Un obiectiv important al E.ON Flash este simplificarea procesului de schimbare a furnizorului, astfel încât să îţi poţi alege în orice moment, de oriunde şi oricând, oferta care ţi se potrivește.

Mai puțin de 2 minute până la noul tău contract de energie! Eonflash.ro

O premieră în România este lansarea produsului 12 Egal, care îţi permite să realizezi plăți lunare egale, un abonament la energie fix indiferent de fluctuațiile sezoniere ale consumului, cu o singură regularizare la final de contract. Citeşte mai multe despre produsul 12 Egal de la E.ON Flash şi vezi cât e de ușor să obţii libertate și control în energie!

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile