Smarter_way_USA

Un nou design de blog, un nou început, o nouă bucurie!

14/11/2017 | Personal | 2,344 views

De azi blogul meu personal are un nou design. Sunt foarte multumit de cum arata (mai ales header-ul din prima pagina a siteului) si mi-am propus sa sa imi dedic cat mai mult timp pentru a-l dezvolta si pentru a publica cat mai multe articole atat despre bursa&investitii cat si despre orice alte subiecte relevante momentului respectiv.

Initial am vrut sa folosesc design-uri de pe net insa nefiind multumit de ce am gasit pe siteuri de genu ThemeForest (chiar daca unele dintre ele pareau interesante) am decis sa investesc intr-un design personalizat facut de un profesionist iar rezultatul, dupa parerea mea este pe masura asteptarilor si sunt multumit.

Designul realizat de Razvan, sub indrumarea mea atenta si nemiloasa (l-am frecat mult la cap), este adaptat trend-ului dat de mobile/tablete. Imagini mari, titluri puternic vizibile si fonturi supradimensionate.

Cu toate astea, am nevoie de sfaturi, pareri si sugestii despre noul site. Cum vi se pare ? Ce ar mai trebui adaugat/modificat la el ? Despre ce ati vrea sa scriu ?

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile