Smarter_way_USA

Cauți un palton de bărbați, un sacou elegant sau o jachetă de iarna ? Acesta este magazinul pe care îl cauți !

08/12/2017 | Imi place | 4,188 views

Brand-ul Antonio Gatti vine cu cea mai larga gama de Paltoane pentru barbati, cu o dublare in fiecare an a numarului comenzilor online. Pe langa paltoane sunt si producatori de geci cu puf, sacouri, jachete, trenciuri, pantofi etc.

Cauti un palton de barbati elegant ? Aici il gasesti !

Te-ai saturat sa vezi aceleasi modele de paltoane pentru barbati, indiferent de site-urile sau magazinele in care intri? Te-ai saturat de calitatea slaba a unui palton care nu poate fi purtat nici macar un sezon? Atunci e timpul sa fii diferit intr-un palton barbatesc Antonio Gatti!

Pentru ca noi lucram cu stofa de calitate (lana merino, casmir, poliester si nu poliamida), nasturi facuti pe comanda sub brandul Antonio Gatti, fermoare marca YKK, cunoscute in toata lumea pentru trainicia lor. Ia-ti si tu acum un palton AG si simte diferenta! Brandul Antonio Gatti da tonul in ceea ce priveste nisa de paltoane barbati, la o calitate care starneste admiratia, inclusiv a clientilor din afara tarii.

In traditia europeana, un palton barbatesc casual reprezinta codul vestimentar care pune un deosebit accent pe confort si pe exprimarea personala asupra prezentarii și uniformitatii. Atat paltoanele barbatesti casual, cat si cele office includ o varietate largă de modele. Cand spunem paltoane barbati casual, acestea se deosebesc de cele office prin linia lor cambrata pe corp si acesoriile folosite pentru definirea fiecarui palton. In ceea ce priveste stilul casual pentru paltoanele barbatesti, acesta este accentuat prin expunerea de umeri, bust, talie si spate.

In Romania, productia de tip lohn pentru casele mari de moda ale lumii este un tip de business care a permis aparitia si dezvoltarea unui personal de inalta calificare in domeniul confectiilor, deci la noi in tara se pot produce haine de top, doar ca putini designeri romani au curajul de a-si dezvolta propriul brand. Astfel piata este invadata de numele mari cu preturi exagerate sau, pe de alta parte, de produse de slaba calitate din Asia.

Pentru confecționarea paltoanelor barbatesti, s-a folosit atat stofa de inalta calitate, cat si lana, paltoanele noastre pentru barbati fiind produse exclusiv in Romania. Astfel putem sa va oferim paltoane de calitate superioara la cele mai mici preturi.

Paltonul este piesa de rezistenta a garderobei masculine pentru sezonul rece. In aceasta perioada a anului, pe cat de important este look-ul, tot pe atat de important este si confortul termic. De la aceste repere am pornit atunci cand am ales cele mai bune materiale (casmir, lana merino, puf de gasca), pe care le-am pus in valoare prin croiuri care acopera intreaga gama a stilului modern, de la casual pana la elegant.

Acest element de tinuta reprezinta o investitie in imaginea personala, putand fi purtat de-a lungul mai multor ani. Acesta este principalul motiv pentru care va sfatuim sa va acordati timp atunci cand veti alege din multitudinea de modele, materiale, culori si texturi pe care le veti gasi pe site-ul nostru. Pentru orice alte informatii suplimentare, un consultant din echipa Antonio Gatti va sta tot timpul la dispozitie.

Sacou elegant ? Il gasesti la Antonio Gatti !

Antonio Gatti va prezinta ultimele tendinte in materie de sacouri barbati, o gama versatila construita dintr-o combinatie perfecta intre stilul business, formal si casual, destinata a se plia pe fiecare personalitate in parte. Noua colectie de sacouri barbatesti este rezultatul unui lung proces de cercetare avand in vedere atat trendul international in materie de fashion, cat si utilizarea materialelor de cea mai inalta calitate.

Toate stofele folosite in confectionarea sacourilor sunt importate din Italia, cu un continut ridicat de lana, astfel incat produsele Antonio Gatti va vor face sa va simtiti confortabil in orice intalnire de business sau in viata cotidiana de birou. Magazinul nostru va propune o gama variata de produse ce pot satisface gusturile celor mai pretentiosi cumparatori: modele elegante, clasice, slim fit, cambrate, office dar si smart casual, fiind foarte usor de asortat cu restul garderobei.

Fie ca esti adept al stilului practic, relaxat, fie ca te reprezinta o tinuta masculina mai sofisticata sau de afaceri, sacourile barbatesti Antonio Gatti vin in intampinarea oricarei exigente prin imbinarea perfecta intre forma si functionalitate. Designul sacoului smart este realizat din lana fina si poate face parte integranta dintr-un costum, fiind ideal pentru o tinuta office. Acelasi sacou poate fi purtat totodata cu blugi pentru un aer mai relaxat. Un sacou clasic nu se va demoda niciodata si purtandu-l, vei putea face intotdeauna trecerea de la elegant la casual.

Modelele noastre se pliaza pe orice silueta, fie ca esti adept al stilului regular or slim. Fiind foarte versatil, in functie de caracteristicile acestuia, sacoul pot fi purtat atat cu o pereche de jeansi – pentru un aspect sport casual cat si impreuna cu o pereche de pantaloni de stofa – pentru un look office. Pentru o imagine mai sofisticata, poate fi accesorizat cu usurinta cu o batista pentru buzunar si/sau cu un pin.

Produse in fabrica proprie, sacourile barbatesti Antonio Gatti sunt create pentru un stil contemporan impecabil, culorile si imprimeurile acoperind o paleta vasta de nuante: uni, dungi, carouri, mozaic sau bradut. Nu mai stati pe ganduri si faceti un pas inainte in lumea modei cu noua colectie de sacouri barbati la Antonio Gatti!

Jachete de barbati – Geaca potrivita pentru iarna!

Antonio Gatti va propune o colectie de geci si jachete de barbati caracterizate print-o combinatie perfecta intre modernism si stilul clasic. Acestea sunt definite de tinuta business, office, fiind destinate celor care vor sa se imbrace elegant dar si de stilul relaxat, practic, prin modelele smart casual. Vedetele colectiei sunt gecile umplute exclusiv cu puf de gasca alb sau negru de calitate superioara pentru asigurarea confortului dumneavoastra. Acest model este optiunea perfecta pentru zilele geroase de iarna, oferind o comoditate sporita data de lejeritatea naturala a compozitiei.

Antonio Gatti utilizeaza ultimele tehnici si tesaturi pentru a impiedica puful de gasca sa iasa prin imbinari. Fiind un brand cu influente italienesti, toate gecile si jachetele respecta stilul usor cambrat, slimfit iar tesaturile sunt importate din Italia. In realizarea gecilor barbatesti, Antonio Gatti foloseste accesorii de cea mai buna calitate, inclusiv capsele sau fermoarele marca YKK iar jachetele se inchid prin nasturi personalizati.

Ca noutate, pe langa gecile groase de iarna, am introdus pe piata si sacouri umplute cu puf de gasca pentru barbati, acestea fiind ideale cand temperaturile sunt destul de scazute, inlocuind cu succes sacoul clasic. Acest model va ajuta sa va pastrati eleganta dar sa beneficiati in acelasi timp de avantajele caldurii oferite de umplutura cu puf extra.

Jachetele de barbati sunt realizate dintr-o tesatura mai subtire si sunt recomandate pentru sezonul primavara/toamna. Antonio Gatti vine pe piata cu modele de jachete moderne intr-o gama variata de culori si stiluri. Colectia cuprinde jachetele casual, tip colegiu sau aviator, dar si modele mai elegante tip sacou si matlasate. Materialele folosite sunt in general combinatii de stofa cu piele sau stofa cu fas, dand o nota personala intregii colectii. In realizarea gecilor au fost folosite in special materiale impermeabile, acestea fiind ideale in timpul ploilor care apar frecvent in aceste doua anotimpuri.

Fii mereu la moda, alegand o jacheta sau geaca barbateasca slimfit marca Antonio Gatti!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile