Smarter_way_USA

Cumpara brazi crescuti in ghiveci! Avantaje, dezavantaje si intretinere

07/12/2017 | Diverse | 3,441 views

Se apropie Craciunul si una dintre dilemele multora dintre noi este daca sa alegem un brad de Craciun in ghiveci sau un brad natural taiat. Fiecare optiune are avantajele si dezanvantajele ei, insa, in ultima vreme, bradul de Craciun in ghiveci pare sa fie din ce in ce mai popular.

Un brad de Craciun in ghiveci este cea mai ecologica alegere pentru niste sarbatori de iarna cat mai frumoase si se integreaza perfect in trendul eco pe care l-au imbratisat tot mai multi de cativa ani incoace.

Sa nu uitam ca, oricat ne-ar placea brazii naturali, taierea lor devine un adevarat fenomen, care ne priveste pe toti. Asadar, cel mai bine ar fi sa optam pentru braduti in ghiveci, care ne permit sa ne bucuram de un Craciun cu traditie, de miros de brad si pe care ii putem reda naturii.

Comanda online brazi crescuti in ghiveci de la Floria! 

Orice braduti de Craciun ati alege, trebuie sa tineti cont, desigur, si de pret, dar si de modalitatile de ingrijire, pentru ca acestia sa ramana intr-o forma buna si sa poata fi plantati cu succes.

  • Ii livram gratuit, chiar la tine acasa (sau acasa la cei dragi), fara ca tu sa depui vreun efort;
  • Livrarea brazilor se va face incepand cu data de 5 decembrie, in ziua aleasa de tine.
  • Ai 20% reducere
  • Comanda din timp: STOCUL este LIMITAT
  • Produsul este disponibil pentru comanda in toata tara.
  • Brazii crescuti in ghiveci de tip Picea Omorika au cea mai buna calitate de pe piata si sunt foarte usor de impodobit – se vor potrivi perfect in peisajul de sarbatoare al familiei tale.
  • Sansele de prindere, in cazul replantarii brazilor crescuti in ghiveci, sunt de aproape 100%.
  • In plus, si anul acesta Floria asigura spatiul pentru replantarea bradului in primavara, intr-un mediu propice. Astfel, daca nu dispui de un loc in care bradul sa poata fi replantat, te ajutam noi, prin Serviciul de Raplantare.

Comanda online brazi crescuti in ghiveci de la Floria! 

Iata cateva sfaturi utile pentru momentul in care va alegeti un brad in ghiveci: luati in calcul faptul ca un brad inalt este mai sensibil la replantare decat unul scund; inaltimea optima a unui brad in ghiveci se situeaza in jurul valorii de 100 – 150 de cm. In plus, retineti ca nu este recomandat sa pastrati in casa un brad in ghiveci pentru o perioada de timp mai mare de 10 – 12 zile.

Odata achizitionat, bradul in ghiveci va trebui aclimatizat. Depozitati-l, timp de cateva zile, intr-un loc ferit de temperaturile reci de afara, dar si de temperaturile ridicate din casa, pentru ca tranzitia de la frig la cald sa se faca treptat (in balcon sau in garaj).

In casa, bradul de Craciun va fi pozitionat intr-un loc luminos, cat mai departe de orice sursa de caldura. Asigurati-va ca are mereu apa in recipientul special de sub ghiveci (farfurie). Pentru impodobirea bradului, folositi instalatii electrice care sa degaje cat mai putina caldura.

Dupa sarbatori, pentru a planta bradul trebuie sa asteptam o zi ceva mai calda. Este recomandat ca plantarea acestuia sa se faca in primavara. Insa, pana in acel moment, bradul trebuie aclimatizat. Nu il scoatem direct afara, ci ar fi indicat sa-l depozitam pentru o perioada intr-un garaj sau intr-un loc ferit de caldura, dar si de frig, astfel incat tranzitia sa se faca, din nou, treptat.

Comanda online brazi crescuti in ghiveci de la Floria! 

Speram ca sfaturile noastre sa se fi dovedit utile. Stim ca multi oameni inca prefera sa aiba in casa de sarbatori brazi naturali, asa ca varianta alegerii de brazi de Craciun in ghiveci si care pot fi plantati ni se pare optima. Chiar daca atunci cand vine vorba de preturi acestia se pot dovedi mai „neprietenosi”, gandeste-te ca poti avea un Craciun frumos si pot ajuta natura. Sau, priveste acest brad ca pe o investitie: il poti pastra si reimpobodi in fiecare an, daca il ingrijesti corespunzator.

Vrem sa credem ca te-am convins si ca o sa petreci un Craciun frumos langa bradul natural de Craciun. Nu uita sa respecti indicatiile de ingrijire si plantare, pentru a te putea bucura de bradutul in ghiveci ccat mai mult timp de acum incolo.

Stim cat de important este pentru unele familii sa aiba brazi naturali in casa cu ocazia sarbatorilor de iarna, asa ca, de ce sa nu transformi asta intr-o traditie? Puteti cumpara bradutul vostru in ghiveci de fiecare Craciun, pe care sa ii replantati ulterior.

La final, veti avea mica voastra padure de brazi de Craciun, de care v-ati bucurat la fiecare Craciun si pe care i-ati replantat si ingrijit cu atata drag! Faceti o fapta frumoasa si cumparati un bradut in ghiveci, indiferent de pret. Sentimentul de la final va fi cel mai frumos cadou de sarbatori!

Comanda online brazi crescuti in ghiveci de la Floria! 

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile