Smarter_way_USA

#pescurt – Știrile business ale zilei 19 decembrie 2017

19/12/2017 | Bursa & Investitii | 1,726 views

  • Pretul actiunilor Twitter Inc. a crescut cu pana la 10.5% intraday dupa ce analistii JPMorgan au schimbat in bine nivelul recomandarii pentru companie si au crescut tinta de pret de la 20 la 27 USD/actiune. Actiunea US.TWTR a avut deja un numar de zile de avans sustinut dupa ce o poza publicata recent a reinceput speculatiile privind o posibila azhitie a companiei intermediata de Goldman Sachs. (Sursa: Financial Times)
  • Cotatiile titlurilor Advanced Micro Devices, Inc. au cescut cu pana la 6.71% ieri dupa ce un analist de la Macquarie Researcha modificat in bine recomandarea privind compania si a crescut tinta de pret. Analistul a notat ca actiunile US.AMD ramasesera in urma Philadelphia Semiconductor Index cu mai bine de 45%. (Sursa: benzinga.com)
  • Electroargeș Curtea de Argeș (ELGS), companie specializată în fabricarea produselor electrocasnice, va lansa o ofertă publică de preluare la producătorul de materiale abrazive Carbochim (CBC) pentru a se conforma unei decizii a Judecătoriei Cluj-Napoca. Ofertantul a notificat ieri piața după închiderea ședinței de tranzacționare de la Bursa de Valori București că a depus la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) spre avizare documentația aferentă unei oferte de preluare obligatorii.
  • Campbell Soup Co. va cumpara compania de chipsuri fara aditivi Snyder‘s-Lance Inc. pentru 4.87 mld. USD pentru a incerca sa creasca dinamismul cifrei de afaceri afectat de vanzarile slabe de supa. (Sursa: Reuters)
  • Producatorul de ciocolata Hershey Co. va achizitiona in schimbul a circa 921 mil. USD producatorul de snack-uri sanatoase Amplify Snack Brands cunoscut in special pentru floricelele de porumb SkinnyPop si mini-tortilla Paqui. (Sursa: Reuters).
  • Asociația salariaților și-a majorat participația în acționariatul producătorului de articole din cauciuc Artego, la aproape 78%, în urma unei operațiuni de anulare a unor titluri dobândite de companie în două programe de răscumpărare, avizate în 2014 și 2016. În prima parte a lunii trecute, înaintea operațiunii, Asociația avea o participație de 70%.
  • Producătorul de vase emailate Ves Sighișoara își extinde activitatea, hotărând deschiderea a două noi puncte de lucru, în Albești (județul Mureș) și în Cluj-Napoca. Ves Sighișoara este controlată de omul de afaceri Alexandru Farcaș prin firma Chimsport Orăștie, în proporție de 48,14%, fiind listată la cota Bursei de Valori București, unde are o capitalizare de piață de 7,4 milioane lei.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile