Smarter_way_USA

67 curiozități despre Bitcoin (foto)

19/01/2018 | #crypto | 2,589 views

Bitcoin-ul este o moneda virtuala care foloseste tehnologia blockchain pentru sigurant platilor si pentru stocarea banilor in mod electronic fara a cere banca sau numele persoanei.

Satoshi Nakamoto a creat aceasta moneda virtuala in anul 2009. Cel mai mare avantaj pe care il are Bitcoin-ul este faptul ca nu se afla sub controlul unei autoritati, guvern sau companie privata, astfel, persoanele care il folosesc sunt scutite de plata comisioanelor in cazul unei tranzactii.

Bitcoin-ul poate fi folosit pentru plati de bilete de avion, rezervari hoteluri sau achizitionarea de produse online, fiind foarte multe magazine online si companii care accepta plata cu bitcoin in momentul de fata.

Puteti investi in crypto si prin platformele:

La nivel mondial exista 2015 ATM-ul bitcoin in 61 de state si in jur de 5,8 milioane de utilizatori care detin portofele virtuale. Pretul pentru 1 bitcoin in momentul de fata este 14000 dolari in continua crestere proportional cu interesul pentru cryptomonede.

Iti prezint mai jos infograficul care ilustreaza in detaliu aspecte foarte interesante despre aceasta incredibila si populara moneda virtuala.

bitcoin facts

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile