Smarter_way_USA

De ce cred că bitcoin-ul va mai crește și că merită măcar atenția acordată cândva aurului ?

06/01/2018 | #crypto | 3,581 views

Este foarte simplu, nu știu cât de mult aur este în pământ, dar știu cât de mult bitcoin este și știu și că, dacă ritmul actual continuă, milioane de oameni din întreaga lume își vor deschide conturi pentru monede digitale.

Bitcoin este o moneda digitala folosita pentru trensferuri rapide, sigure si ieftine fara necesitate sa fie intermediate de vreo institutie sau procesor. Bitcoinii sunt stocati si transferati electronic de pe portofele personale. Introdusa in 2009, moneda bitcoin a crescut semnificativ in valoarea multumita cantitatii sale limitate si cresterii in popularitate.

În următorii doi ani din acest moment vom avea câteva sute de milioane de oameni care vor încearca să obțină Bitcoin din cei disponibili.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

– eToro – https://bit.ly/2QGr5Zp (Your capital is at risk.)
– Coinbase – https://bit.ly/cont-coinbase
– xPortal – https://bit.ly/cont-xportal
– CryptoCom – http://bit.ly/cont-cryptocom
– LDVbank – https://cutt.ly/tokero
– Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

PS: Eu va recomand sa va faceti cont pe TOATE platformele mentionate in acest articol si sa le folositi fiecare in functie de ce aveti nevoie in acel moment!

Ce o diferențiază de monedele normale?

Bitcoin poate fi folosit pentru a cumpara lucruri electronic. În acest sens, este precum dolarii, euro sau yenii, care sunt de asemenea, tranzacționați digital

Cu toate acestea, caracteristica cea mai importantă a Bitcoin, și lucrul care o face diferită de banii convenționali, este faptul că e descentralizată. Nici o instituție nu controlează rețeaua Bitcoin. Acest lucru liniștește oamenii, deoarece asta înseamnă că banca nu le poate controla banii.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Bitcoin

Eu unu nu vreau sa fiu ignorant si sa las sa treacă oportunități frumoase pe lângă mine doar pentru ca un behaitor zice ca botcoin-ul o sa crape. Profitam de oportunități pentru ca banii pe care ii câștigăm de pe bitcoin merg, oricum, tot in economie.

Nu ezitati sa ma contactati in caz ca aveti nevoie de ajutor!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile