Smarter_way_USA

“Minighidul experților pieței”, de Jack D. Schwager

14/01/2018 | Bursa & Investitii | 2,148 views

Ce jucător de pe piață, novice sau aspirant, nu și-ar dori să aibă ocazia de a le pune întrebări unora dintre cei mai de succes și mai experimentați traderi din piață?

Cartea “Minighidul experților pieței”, scrisă de Jack Schwager, sumarizează interviurile autorului cu unii dintre cei mai buni traderi ai lumii, prezentându-ne toate informațiile din interior, procesele operaționale ale pieței, principiile de management al riscului și lecțiiâ€cheie de la marii jucători la bursă, rata dobânzii, schimb valutar și speculatori pe piața futures.

Fiecare capitol al cărții “Minighidul experților pieței” se axează pe o anumită temă esențială pentru succesul pe piață și descrie modul în care toți jucătorii pot ajunge la rezultate notabile prin încorporarea trăsăturilor relevante, a comportamentelor și a filozofiilor experților pieței în propriul mod de tranzacționare.

Cumpara cartea din librariile urmatoare:
carturesti.ro ; diverta.ro

Jack D. Schwager este expert recunoscut al industriei contractelor futures și al fondurilor de hedging și autorul mai multor cărți financiare foarte apreciate: Market Wizards (1989), The New Market Wizards (1992), Stock Market Wizards (2001) și Hedge Fund Market Wizards (2012).

Schwager vorbeşte frecvent la seminarii și a predat despre mai multe subiecte analitice, printre care se numără caracteristicile marilor traderi, erorile investiționale, portofolii ale fondurilor de hedging, conturi administrate, analiza tehnică și evaluarea sistemului de tranzacționare.

În prezent este directorul PortofolioFit, o firmă de consultanță specializată în contracte futures întocmite la comandă și de portofolii FX administrate pentru clienți.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile