Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile importante ale zilei 10 ianuarie 2018

10/01/2018 | Diverse | 1,735 views

  • Compania Digi Communications N.V., care se află în spatele operaţiunilor de comunicaţii fixe şi mobile Digi, a acordat un împrumut de 10 milioane de euro către RCS&RDS, compania pe care o deţine în România, conform unui anunţ publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti, unde firma este listată de anul trecut. (Sursa: ZF)
  • Mariana Gheorghe isi incheie mandatul la conducerea OMV Petrom, in sedinta de ieri, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom S.A. a numit-o pe Christina Verchere în functia de Presedinte al Directoratului si Director General Executiv al OMV Petrom. Chiristina Verchere are o experienta de 19 ani în industria petroliera, ea defasurand activitati în acest interval doar in cadrul British Petroleum si urmeaza sa-si preia pozitia cel mai tarziu in luna mai 2018. ( Sursa ZF)
  • Boeing Co. a anuntat ieri ca a livrat un numar record de 763 de avioane de linie si a primit comenzi pentru 912 noi astfel de aeronave in 2017. Astfel, se pare ca Boeing a ramas si in anul recent incheiat cel mai mare producator de aviatie civila din lume. Compania a declarat si ca se asteapta la o crestere a numarului de pasageri cu 5.5-6% in 2018, cifra aflata sub cresterea de 7.25% de anul trecut. (Sursa: Reuters)
  • Telecom Italia SpA a anuntat ca isi va reduce cu circa 14% (7,000 de angajati) personalul din Italia urmand sa cheltuiasca 700 mil. EUR cu pensionari anticipate si rascumparari voluntare. (Sursa: Bloomberg).
  • Amazon.com Inc. a anuntat ca asistentul sau Alexa va fi introdus pe anumite modele produse de Toyota incepand chiar de acest an in incercarea sa de a isi transforma asistentul virtual intr-o prezenta ubicua in viata cat mai multor oameni. (Sursa: Bloomberg).
  • Patrick Drahi, fondatorul grupului de TV prin cablu si telecomunicatii Altice N.V., a propus o a doua restructurare a companiei din ultimele doua luni prin divizarea operatiunilor europene si a celor americane in speranta ca va opri trendul descendent pe care se afla actiunile companiei. (Sursa: Reuters)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile