Smarter_way_USA

Îmi e rușine că sunt Român! La câte a făcut România pentru tine (…?…) tu pierzi meciul, Simona?

27/01/2018 | Diverse | 11,395 views

Mi-e rusine ca sunt roman … Da Simona! Din cauza ta imi este rusine !

Adica noi muncim in fiecare zi sa iti dam bani tie ca sa joci tenis, tara asta face tot pentru tine, ne luam painea de la gura ca sa nu-ti lipseasca nimic si tu pierzi meciul, Simona ? Asta e inadmisibil !

N-ai nici macar un pic de bun simt asa ? Adica chiar iti bati joc de munca noastra si de cate am facut pentru tine noi ca tara ??? Ce cacat faci Simona ?

Ti-am cumparat rachete, ti-am cumparat echipament de tenis, ti-am gasit sponspori, ti-am dat bani sa mergi in Australia si tu te intorci acasa cu mana’n cur, Simona!

Ne-ai facut tara de rusine, Simona!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.
PS: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Nu m-am putut abtine sa nu fac un pic de haz de necaz pe seama romanilor care o denigreaza. Simona Halep merita tot respectul, incurajarea si sustinerea noastra. Fiecare secunda de munca depusa de ea, este un trofeu adus Romaniei si pentru asta noi ar trebui sa ii fim recunoscatori. Respect Simona Halep !!!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile