Smarter_way_USA

Curs online de conducere defensiva: Academia Titi Aur

01/02/2018 | Diverse, Imi place | 3,618 views

Am mai spus si o voi spune de fiecare data cand voi avea ocazia … scoala de soferi fara un curs de conducere defensiva e degeaba. peste 90% din accidente nu au loc in situatii de condus practicate cu instructorul de fata asadar un astfel de curs consider ca ar trebui sa fie obligatoriu. Acum il puteti face online, asadar inceputul e bun ! :)

TEORIE ONLINE
Acest curs online reprezintă practic partea de teorie din cadrul cursului standard de conducere defensivă, care se derulează la Academia Titi Aur pe parcursul unei zile, în intervalul 09:00 – 17:00 (09:00 – 12:30 Teorie, 13:30 – 16:30 Practică).

Dar pentru că nu toată lumea poate ajunge o zi la ATA, dar mai ales pentru că participanții la un astfel de curs preferă să aprofundeze partea teoretică într-un ritm propriu, am dezvoltat această platformă online, unde Titi Aur explică, capitol cu capitol, cum poți ajunge să creezi o legătură șofer-mașină, indiferent de vechimea pe care o ai sau de prezența/lipsa unor incidente neplăcute.

Aplica la cursul de conducere defensiva – CLICK AICI

EXAMEN
Ai parcurs toate capitolele cursului online de conducere defensivă al Academiei Titi Aur? Felicitări! Pentru a finaliza MODULUL TEORETIC, trebuie să continui cu etapa de EXAMINARE. Dacă ai întrebări sau nu ai înțeles ceva din curs, trimite-ne un e-mail la adresa: cursata@titiaur.ro.Ți-am pregătit 20 de întrebări din conținutul cursului, la care trebuie sa răspunzi într-un interval de max. 5 minute. Pentru a fi declarat admis, numărul minim de RĂSPUNSURI CORECTE este de 15. Dacă nu reușești să acumulezi 15 răspunsuri corecte, poți reveni în CUPRINSUL cursului, pentru a-ți consolida cunoștințele. În cazul în care nu dorești să revii la curs, vei putea relua TESTAREA, imediat.

După ce ești declarat ADMIS, achiziționează online MODULUL DE PRACTICĂ pe circuitul Academiei Titi Aur și programează-te, la alegere, într-o grupă de curs pentru practică.

PRACTICĂ
Pentru a finaliza cursul de conducere defensivă, ai nevoie să pui în practică ceea ce ai învățat online. Te așteptăm pe autodromul Academiei Titi Aur,  unde ți-am pregătit o serie de simulatoare indoor și outdoor, care te vor ajuta să conștientizezi și să înveți cum să reacționezi la volan:

– impactul frontal cu un obstacol fix,
– răsturnarea la 90 si 180 de grade,
– controlul derapajului cu mașina cu două volane
– controlul derapajului roți libere pe spate,
– frânare de urgentă cu și fără ABS
– exerciții pe teren accidentat

Toate activitățile incluse în modulul practic al cursului de conducere defensivă sunt gândite să ducă conducătorul auto la limită, în condiții de siguranță. La sfârșitul modulului practic, vei primi și diploma ATA pentru finalizarea cursului de conducere defensivă al Academiei Titi Aur, cel mai complex curs de acest gen din România.

Programează-te în grupă și vino la Academia Titi Aur pentru o experiență inedită!

Atenție!
Dacă a intervenit ceva și nu mai poți ajunge? Te poți reprograma o singură dată, iar dacă vrei să-ți modifici rezervarea, cu mai puțin de 7 zile înainte de modulul practic, te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul: +40 724 319 385,
de luni până duminică, de la 09:00 la 21:00.

Aplica la cursul de conducere defensiva – CLICK AICI

Avantajele parcurgerii online a unui curs de conducere defensivă:
1. Titi Aur îți explică pas cu pas ce înseamnă să conduci defensiv
2. Poți fi oriunde și poți parcurge cursul în funcție de programul tău
3. Ai o perioadă de 3 luni în care vei aprofunda toate capitolele video
4. Vei înțelege ușor noțiunile explicate, pentru că materialele sunt ilustrate
5. La final îți vei testa singur(ă) cunoștințele și vei putea relua evaluarea
6. Te poți programa online pentru modulul practic la Academia Titi Aur

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile