Smarter_way_USA

Lansare Samsung Galaxy S9: preț, specificații, lansare și alte noutăți care te interesează

27/02/2018 | Gadgets & IT | 1,903 views

Samsung Galaxy S9 este următorul flagship al companiei sud-coreene, iar aici vei găsi toate noutățile legate de viitorul smartphone.

Momentan, Samsung Galaxy S9 este în lucru și, cel mai probabil, etapa aceasta a început încă din vremea lansării predecesorului, modelul S8. Lucrurile evoluează încet, dar sigur, iar Galaxy S9 ar urma să se lanseze în prima parte a anului 2018. Sunt șanse ca acesta să fie lansat în aceeași perioadă cu lansarea lui S8, din martie, dar au apărut zvonuri care vorbesc și despre o lansare mai timpurie.

Samsung Galaxy S9 ar putea sosi mai devreme decât de obicei

Câteva zvonuri din piață susțin că Samsung Galaxy S9 ar urma să fie dezvăluit în ianuarie 2018, iar primele smartphone-uri ar trebui să ajungă în mâinile utilizatorilor începând cu luna februarie. Astfel, telefonul ar urma să ajungă pe piață cu două luni mai devreme decât flagship-ul din generația actuală.

Când vine vorba de specificații, suntem siguri că telefonul va avea procesorul Snapdragon 845, sau Exynos 9810, în funcție de piața de desfacere. O înțelegere dintre Qualcomm și Samsung ne indică faptul că sud-coreenii au rezervat în întregime primele loturi ale procesoarelor Snapdragon. Asta ne arată că alte flagship-uri cu Snapdragon 845, programate pentru lansare în aceeași perioadă a anului vor trebui devansate, deoarece nu vor fi procesoare și pentru acestea.

S9 ar putea face filmări impresionante

Conform altor informații, Samsung lucrează la un senzor de cameră de ultimă generație, care să fie capabil de filmări la o mie de cadre pe secundă. Astfel, telefonul ar putea rivaliza cu modelele Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Premium, de la Sony.

Noile S9 și S9 Plus ar urma să preia ecranul de tip Infinity Display, pe care îl știm deja de la Galaxy S8 și S8 Plus. Astfel, se pare că deja ar fi fost lansată o comandă de astfel de ecrane cu diagonalele de 5,8 inci și de 6,2 inci, pentru a fi folosite în cadrul noilor smartphone-uri.

Rămâne de văzut dacă anul viitor va aduce și un senzor de amprentă integrat în ecran; compania a făcut progrese destul de mari în ceea ce privește integrarea sistemului, dar există în continuare o problemă. Luminozitatea ecranului în zona senzorului nu este egală cu cea a restului display-ului. Asta n-ar trebui să fie o problemă foarte mare de rezolvat, însă trebuie să așteptăm să vedem progresele.

Android Oreo personalizat pentru Galaxy S9

Având în vedere data de lansare a viitorului telefon, pe care îl vom vedea pe piață în prima parte a lui 2018, acesta va veni dotat cu Android Oreo 8.0. Cel mai probabil, sistemul de operare va fi personalizat cu o nouă versiune de Samsung Experience UI, care ar trebui să fie la versiunea 9.0 la acea vreme. Modelele telefoanelor ar trebui să fie SM-G960 și SM-G965, mergând pe urmele modelelor deja lansate

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile