Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 14 februarie 2018

14/02/2018 | Bursa & Investitii | 1,850 views

  • OIL Terminal, a raportat astazi un profit net preliminar al anului 2017 de 5 milioane de lei, cu aproape 67% mai mic fata de cel inregistrat in anul precedent. In ceea ce priveste volumul de afaceri, compania a inregistrat o scadere a cifrei de afaceri de 1.6% la valoarea de 158 milioane lei, obtinand un rezultat operational de 6.46 milioane de lei, mai mic cu 68% fata de anul 2016. (Sursa: raport companie)
  • Compania de securitate IT,CSRA Inc. va fi achizitionata de catre prdocatorul american de tehnica militara General Dynamics la un pret de 40.75 USD/actiune, ceea ce reprezinta o prima de 32% peste pretul actiunilor US.CSRA de la inchiderea de vineri din New York. (Sursa: Financial Times)
  • AAGES a raportat un pro t net preliminar de 2.7 mil. lei, cu aproxima v 14% mai mic decat cel raportat in anul precedent. Fata de anul 2016, AAGES a inregistrat o majorare a cifrei de afaceri de 6.{etoroCFDrisk}% insumand 25 mil. lei. Cheltuielile opera onale au crescut cu 18% mai mult decat veniturile opera onale , in special pe fondul cresterii cu 12.9% a cheltuielilor cu materialele si marfurile, generand in rezultat opera onal de 3.16 mil. lei, in scadere cu 10.87% fata de anul precedent. (Sursa: raport companie)
  • Un grup german de protectie a consumatorilor a anuntat ieri ca un tribunal din Germania a decis ca Facebook (US.FB) foloseste ilegal datele personale ale clientilor sai deoarece nu s-a asigurat ca primeste un consimtamand informat al acestora in privinta utilizarii datelor personale. (Sursa: Reuters)
  • Conform rezultatelor preliminare, in anul 2017 BVB a inregistrat un pro t net preliminar de 14.68 mil. lei, in crestere cu 89% fata de anul 2016. In ceea ce privesc veniturile opera onale, acestea s-au majorat cu aproxima v 20% fata de anul precedent, la 31.58 mil. lei. La nivelul rezultatului opera onal BVB a inregistrat o crestere de 53%, insumand 9.24 mil. lei. (Sursa: raport companie).
  • Romcarbon a raportat in aceasta dimineata un pro t net preliminar in valoare de 5 mil. lei, in crestere cu 4% fata de anul precedent. Fata de anul 2016, in anul trecut ROCE si-a majorat volumul de afaceri cu 15%, insumand 140.1 mil. lei. La nivelul rezultatului opera onal compania a inregistrat o majorare semni ca va a acestuia de 56% la 6.9 mil. lei. (Sursa: raport companie)
  • Veniturile raportate de Under Armour Inc. (US.UA) pentru T4/2017 au intrecut cu 4.6% asteptarile pietei trimitand pretul ac unilor intr-un raliu de pana la 19%. Aceasta chiar daca rezultatul net ajustat a fost nul, in linie cu asteptarile analis lor agregate de Reuters. (Sursa: Reuters)
  • Pro tul T4/2017 al Na xis SA (FR.KN) a intrecut asteptarile analis lor pe fondul rezultatelor bune ale diviziilor de administrare ac ve si de reforma scala americana. Rata de capitaliare CET1 a crescut de la 104% la 10.65% iar dividendul propus pentru 2017 va de 0.37 EUR/ac une. (Sursa: Bloomberg)
  • Conform unor declara i ale purtatorului de cuvant al Bayerische Motoren Werke AG (BMW) compania este pe cale sa isi asigure necesarul de li u si cobalt pentru urmatorii 5 pana la 10 ani, ceea ce ar pune grupul bavarez intr-o pozi e mai buna decat rivala Volkswagen care inca desfasoara discu i cu producatorii. (Sursa: Financial Times)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile