Smarter_way_USA

#bursapescurt – Stirile business ale zilei 15 martie 2018

15/03/2018 | Bursa & Investitii | 1,502 views

  • MedLife intra pe piata serviciilor medicale de ambulatoriu din Arges, achizitionand un pachet majoritar de 80% din Solomed, unul dintre cei mai importanti operatori medicali din acea regiune. Grupul Solomed are in componenta cinci clinici, oferind pacientilor o gama de peste 15 specialitati medicale si servicii de laborator, in anul 2017, Solomed a inregistrat un volum de afaceri de 5.2 mil. RON. (comunicat companie)
  • Compania Adidas, listată şi la bursa românească şi care anul aceasta a înregistrat tranzacţii de 520.000 de lei, va răscumpăra acţiuni în valoare de 3 miliarde de euro în următorii trei ani, potrivit Bloomberg.
  • Biofarm Bucuresti propune acordarea sumei de 18.7 mil.RON sub forma de dividende, reprezentand 52% din profitul net preliminar inregistrat in 2017, ceea ce se traduce printr-un dividend brut de 0.019 lei/actiune, echivalentul unui randament de 6.2% ( la pretul de inchidere din 14 Martie 2018) (Sursa: ZF)
  • Ford Motor Co. a anuntat ieri ca va chema in service 1.38 mil. de vehicule in America de Nord pentru posibile probleme cu coloana de directie, probleme ce deja au cauzat doua accidente. (Sursa: Reuters)
  • Walt Disney Co. a anuntat ca a creat o noua divizie de video on-line si una pentru afacerile sale internationale. Prima dintre acestea este raspunsul Disney la amenintarile pe care serviciile de video on-line (Netflix, Hulu, etc.) o reprezinta la adresa afacerilor sale traditionale, in special ESPN care isi primeste veniturile din abonamente TV. (Sursa: Reuters)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile