Smarter_way_USA

#bursapescurt – Stirile business ale zilei 20 martie 2018

20/03/2018 | Bursa & Investitii | 1,543 views

  • OMV Petrom a aprobat acordarea unui dividend brut de 0.02 lei/actiune, echivalentul unui randament de 6.5% calculat la pretul de inchiderea de ieri. (Sursa: comunicat companie)
  • SIF Banat-Crisana propune actionarilor doua variante de repartizare a profitului. In prima varianta se propune acordarea unui dividend brut de 0.10 lei/actiune, echivalentul unui randament de 3.6% (calculat la ultimul pret de inchidere), in timp ce in a doua varianta se propune alocarea resurselor pentru sustinerea unui program de rascumparare de actiuni. (Sursa: comunicat companie)
  • Oil Terminal propune actionarilor acrodarea unui dividend brut de 0.0077 lei/actiune, echivalentul unui randament de 4.5% calculat la pretul de inchidere de ieri. (Sursa: ZF)
  • Pretul actiunilor Facebook Inc. a scazut ieri in timpul sedintei de la New York cu pana la 8.1% dupa ce scandalul creat de dezvaluirile privind utilizarea frauduloasa a datelor a peste 50 de milioane de utilizatori de catre o firma de marketing politic britanica a continuat sa ia amploare. Deja senatori din ambele partide de top din SUA au cerut audieri publice ale conducerilor Facebook, Twitter si Google si se pune problema unei reglementari aspre a domeniului retelelor sociale. (Sursa: Bloomberg)
  • Amazon.com Inc. ar putea sa isi vada diminuata puterea de negociere in conditiile in care milioanele de comercianti care ii populeaza platforma incep sa se organizeze. Deja 1,900 de astfel de entitati s-au aliat in „Breasla Comerciantilor On-line” si intentioneaza sa continue sa isi adune aliati. (Sursa: Bloomberg)
  • McDonald’s Corp. a reusit sa ajunga la o intelegere amiabila in litigiul de munca din SUA in care risca sa fie tinut raspunzator de incalcarile legislatiei muncii facute de catre fransizatii sai. Compania americana evita astfel sa fie trasa la raspundere pentru aceste incalcari si sa recunoasca vreo culpa. (Sursa: Reuters)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile