Smarter_way_USA

#pescurt – Stirile business ale zilei 2 martie 2018

02/03/2018 | Bursa & Investitii | 1,726 views

  • Ieri, actiunile Aerostar au prezentat o crestere de 6.5%, capitalizarea companiei inregistrand un maxim record de 797.9 mil. RON, dupa ce compania americana Raytheon a anuntat ca a soliticat o cerere de oferta catre ARS, pentru a putea obtine mai multe informatii despre piesele care ar putea fi fabricate la Bacau pentru radarul Patriot, parte a sistemului de rachete Patriot. (Sursa: Bursa.ro)
  • Andreas Koester, directorul de investiţii al UBS Asset Management, cu active de 670 mld. euro, consideră că tehnologia din spatele criptomo­nedelor va rezista în timp, iar pe viitor în tranzacţiile online va fi folosită o singură monedă de acest fel.
  • Gigantul WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de advertising din lume, s-a prăbuşit cu 13% pe bursă, după ce a raportat unul dintre cei mai slabi ani din istoria companiei.
  • Exxon Mobil Corp. a declarat ca va iesi din o serie de proiecte din Rusia avand in vedere sanctiunile existente impotriva acestei tari. In plus, compania a anuntat si ca planificata extindere a unei rafinarii avand in vedere taxele vamale de 25% pe care presedintele Trump intentioneaza sa le impuna la importurile de otel. (Sursa: Reuters)
  • CSX Corp. a declarat ca va continua procesul de reducere de costuri prin concedieri, scaderea numarului de trenuri si a investitiilor de capital. Planul fusese pus sub semnul intrebarii dupa ce in luna decembrie a anului trecut dl. Hunter Harrison, directorul general al CSX, a decedat in mod neasteptat. (Sursa: Reuters)

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile