Smarter_way_USA

Despre oligofreni și povestea boicotării brandurilor ”asociate” cu premierea Oliviei Steer și anti-vaccinarea copiilor

19/04/2018 | Lume nebuna | 3,290 views

Azi un prieten mi-a trimis un link catre o postare pe facebook a unui medic, Vasi Rădulescu, care, cu toata stima si respectul pentru el si mseria lui, era ORIPILAT de faptul ca Olivia Steer e premiată pentru rolul ei extraordinar în sănătatea oamenilor si revoltat adauga: ‘Rușine acelor branduri! Rușine celor implicați în prostia asta!’

Haideti sa va spun PAREREA MEA, sincera, directa si fara ascuns dupa degete, pe baza subiectului si de ce consider ca trebuie sa fii complet oligofren sa te apuci sa boicotezi niste branduri care n-au absolut nici o treaba cu premierea Oliviei Steer.

PS: Stiu ca este un subiect sensibil si sunt pregatit din toate punctele de vedere sa primesc injuraturi de la cretini sau cretine care vor doar sa fie in rand cu lumea si refuza sa gandeasca dar prefera sa dea cu paru, fiindca nu-i asa, asta poate tot prostu!

Asadar … pe baza subiectului cu vaccinarea … nu vreau sa discut, fiindca nu sunt expert in domeniu (imi cer scuze) insa tot ce vreau sa spun e ca, cu toate ca SUNT CONVINS ca in lume deja apar vaccinuri nasoale (si nu, nu ma refer la conspiratii sau alte prostii) INSA, sincer, prefer sa am incredere in medici si stiind ca oicum mor cu sau fara vaccin, hai mai bine sa il fac daca tot trateaza anmite boli de care chiar nu am nevoie. Deci scurt si la obiect cam asta e tot ce am de spus despre vaccinuri.

Acum sa trecem la subiectul acestui articol si anume la brandurile care si-au permis si au indraznit si au avut nerusinearea si tupeul sa sponsorizeze Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate unde a fost premiata duduia Olivia Steer , duduie care am inteles ca e mega impotriva vaccinarilor si ca bate campii la greu pe subiectul asta. In fine pe Duduie ”Dumnezo s-o ierte!” … ma doare’n cot de respectiva … nu e singura nebuna din tara asta ca sa-mi fac griji.

Deci … haideti sa o luam pas cu pas (ca sa priceapa toti):

  • brandurile au ales sa sponsorieze o Gala !!!
  • acea Gala este despre Femei de succes … ceea ce dupa cum stiti e trendy sa o ardem cu femei in gura si’n culcare si’n sculre si anume de dimineata pana seara, iar ce e trendy e bun pentru marketing)
  • acea gala e despre femei de succes din SANATATE … din nou, sanatatea, alaturi de educatie, sunt 2 domenii foarte importante si musai de sprijinit, sustinut si ajutat cu bani!
  • organizatorii au contactat brandurile pentru a trage sponsorizari si sustinere
  • cauza Galei e una frumoasa si numa buna de sustinut
  • niste branduri au ales sa sponsorizeze aceasta Gala deoarece e un win-win si anume, brandrule isi fac reclama, oamenii vad si aud de aceste branduri iar organizatorii sunt bucurosi ca evenimentul a iesit bine.
  • la gala a fost premiata duduia Olivia Steer care e dracu in persoana din cate am inteles si e impotriva vaccinarilor
  • oligofrenii si maimutele au inceput sa se dea peste cap, cum si-au permis brandurile sa se asocieze cu o astfel de fiinta si o ard destepti si culti in cap ca acum brandurile trebuiesc boicotate ca si-au permis asa ceva si ca nu mai au cum sa isi disocieze imaginea de duduaia respectiva.

Acum, ceea ce incerc eu sa va explic e faptul ca, de fapt si de drept, brandurile respective nu au absolut nici o treaba cu premierea duduiei Olivia Steer. La fel de bine putea sa castige premiu si Loredana Chivu sau Bianca Dragusanu … tot aceeasi chestie era fiindca de la momentul sponsorizarii, toata treaba le apartine organizatorilor si/sau membrilor juriului care au ales premiul. brandurile respective nu au absolut nici o treaba !!!

Am vazut ca MediCover si AquaCarpatica au simtiti nevoie sa se justifice si sa se disocieze si … WTF ??? S-au bagat ca musca’n lapte ca sa bage pe jar sa agite mai mult prostimea care nu mai stiu din ce sa faca scandal dar actiune ZERO!

Acum … medicul Vasi Radulescu dupa prima postare negandita cu asocierea brandurilor a venit cu o noua postare in care spune asa:

Omu incepe bine spunand ca organizatorii poarta intreaga vina ! CORECT !!! Eu chiar sunt de parere ca E POSIBIL ca au fost INTENTIONAT contactate brandurile si organziat aceasta gala pentru a atrage sustinerea in jurul subiectului cu anti-vaccinarea. E foarte posibil acest lucru !!!

DAAAR, repet intrebarea, ce treaba au brandurile ???

Brandurile respectiva au oameni de PR si de marketing care sunt mai profesionisti sau mai putini profesionisti care stiu ca asocierea cu eveniemnte de educatie/sanatate prinde foarte bine si se baga, asta e! Acum ca s-a dat premiu unui persoane vazuta ca fiind dracu in persoana de anumiti oameni, aia e partea doua. Se intampla !!! Insa asa cum spunea medicul Vasi Radulescu, asta e deja vina ORGANIZATORILOR.

INSA, medicul mai jos se apuca sa bata campii grav de tot si o arde ca Valvis e oripilat (da, il inteleg, nu ca ar avea ceva de facut sau ca ar trebui sa faca ceva) si mai spune ca brandul lor va sta pe diploma acelei doamne … WTF … ce-i cu asta ??? Multe logo-uii sunt pe afise si dimplome la multe rahaturi … AIA E!

Dupa mai spune ca ”Poți pune zece agenții de PR să repare asta și nu vor reuși. Poți ca deținător să vii cu declarații, dar tot e greu.” …. :)))))))))))) Repet, de ce dracu ar trebui sa puna brandurile pe cineva sa repare asta ??? Ce anume sa repare ??? Care e vina lor ??? Auzi ca e greu … :)))))) te doare mintea …

Oameni buni … lasati spiritu de turma si dorinta si pofta romaneasca de boicotare a caprei vecinului ! Concentrati-va pe subiectele care va afecteaza si actionati impotriva celor implicati de la cel MARE spre cel mic si NU INVERS!!! in cazul de fata cel MARE este reprezentat de catre ORGANIZATORI … branurile care au sponsorizat eveneimetul sunt victime colaterale si ATAT !!! Putea si acolo si Microsft si Apple si credeti-ma caii interesau SUBIECTUL galei si nu cine castiga premiul sau cine sunt nominalzarile!

PS: Orice stire dureaza 3 zile ! dupa aceste tre zile, brandurile ramane MAI cunoscute, duduia aia devine mai cunoscuta, iar intamplarea/subiectul devine istorie. Cititi si invatati psihologie, maniplare si marketing ! Veti intelege de ce se intampla multe lucruri de pe lumea astasi de ce si cum se alege o anuita fora de prezentare.

Numa bine, rau la nime!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile