Smarter_way_USA

Apar oligofreni și în tabăra #rezist. Unii s-au apucat de boicotat Milka și Colgate … probabil îi încurcă să dea jos guvernu!

22/06/2018 | Lume nebuna, Politica | 5,397 views

Si uite cum fiecare padure are uscaturile ei … Sunt muuuulti oligofreni si in tabara #rezist! Daca e sa ne luam dupa asta, tre’ sa renuntam juma’ de Carrefour, esti prost la cap ?!?

Oameni buni, daca vreti sa nu mai existe Antena 3, SCHIMBATI POSTU !!! Nu va mai uitati la mizeria aia si aia e! Nu mai fiti comunisti !!! Daca vreti o Romanie mai buna, convingeti oamenii sa nu se mai uite la postul acela de televiziune si astfel, incet-incet, ORGANIC, televiziunea respectiva va disparea singura sau, parerea mea, se vor adapta ca niste gandaci ca sa aiba audienta si vor trece in alta tabara, ca doar deaia sunt niste curve!

Eu unu anul asta am deschis televizoru pe Antena 3 doar in ziua mitingului (cred ca aveam o zi prea buna si am vrut sa mi-o stric) si am stat 1 ora intreaga cu mana pe cap repetand incontinuu “ba esti prost ?” fiind socat de cat de mizerabili, ipocriti si ticalosi puteau fi hoiturile alea …

Intr-adevar, sunt multe companii gen cele enumerate de tanarul frumos si liber din video de mai jos, gen Colgate, Milka, Dedeman, Faringosept, etc … care au publicitate la acest post dar asta nu inseamna ca trebuiesc boicotate ! Sigur, ele pot decide sa renunte la publicitate acolo … dar nu vad de ce ar face asta …

Agentiile de publicitate care se ocupa de bugetele brandurilor respective, au fisa postului sa apara reclamele brandurilor in cat mai multe locuri si la cat mai multa lume! Ce vina au brandurile alea ?

Brandurile se adreseaza oamenilor, nu televiziunii si nu partidelor politice! Si ce sa vezi, printre acei oameni sunt multi si de la #rezist care au ajuns poate intamplator … Da, zapand din telecomanda poate ajugi chiar in pauza de publicitate dela Antena 3 (probabil singurele minute pe care le poti urmari la acest post).

Imi aduc aminte despre povestea boicotării brandurilor ”asociate” cu premierea Oliviei Steer și anti-vaccinarea copiilor. La fel si acolo, s-au trezit niste CRETINI sa boicoteze brandurile care nu aveau nici o treaba cu Olivia aia … aveti link-ul mai jos.

Despre oligofreni și povestea boicotării brandurilor ”asociate” cu premierea Oliviei Steer și anti-vaccinarea copiilor

Asadar, potoliti-va oameni buni, haideti sa ne CONCENTRAM pe scopul nostru si anume de JOS DRAGNEA si de JOS GUVERNUL/PSD. Nu o dati cu fanta’n cola ca facem coteț si nu rezolvam nimic.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile