Smarter_way_USA

Concluzii după mitingul trist, insalubru și genial în același timp al PSD-ului. Iohannis, mingea e la tine!

09/06/2018 | Lume nebuna, Politica | 5,771 views

Astazi Romania a avut parte de un miting trist, scarbos daaar in acelasi timp, asa cum ma asteptam, PSD-ul a demonstrat inca odata ca au coaie si ca sunt geniali la prostit pe prosti.

Nu pot sa nu recunosc, cu toata scarba fata de tot ce tine de cel mai insalubru partid politic din univers, faptul ca au aratat ca nu s-au obosit degeaba sa-si aduca scursurile la Bucuresti doar de dragu de a face si ei un miting.

NU! Si-au adus scursurile cu un scop foarte bine definit si anume pentru a-si face campanie electorala! Cu siguranta vor suspendarea presedintelui si noi alegeri unde, intr-o tara bananiera din punct de vedere al interesului penteu ORICE tine de ziua de maine, sunt siguri ca cor fi votati tot ei si ca vor castiga din nou alegerile MAI ALES ca opozitia e slaba si cu atitudine de virgini blanzi si fara reactie urgenta si hitarata.

Se poate si mai rau decat e! Gabriela Firea, probabil va fi noua presedinta a Romaniei.

Au urcat unul cate unul pe scena si au slobozit tot ce poate fi mai insalubru din ce tine de manipulare, ipocrizie si ticalosie! Si DA, au spus doar ceea ce staful de campanie a stiut ca prinde la cretini. A fost totul dupa manual, cireasa de pe tort fiind, EVIDENT, ultimul si anume sefu clanului de ipocriti insalubri si anume Liviu Dragnea.

A fost extrem de scarbos dar dupa manualul de prostit pe prosti. Mai ales Firea … doamne … creatura aia e fantastic de scarboasa si mizerabila si de ipocrita si de … vai de Romania cu o capitala condusa de o asa creatura sinistra. Va spun sincer ca era sa borasc la volan ascultand-o!

De Calin Popescu Tariceanu nici nu mai are rost sa zic nimic. Mi-e prea scarba!

Ce urmeaza ? Sau … ce ar trebui sa urmeze ?

Acum ar trebui ca opozitia, mingea fiind ridicata la fileu, sa vina cu o reactie hotarata si anume de a da jos guvernu, referendum si tot ce trebuie! Hotarat si cu toate riscurile asumate!

DA! Cu toate riscurile asumate, fiindca acum situatia chiar e pe sistemul “ori la bar, ori la spital!”

Ce ar trebui sa faca acum #rezistentii ?

Rezistentii trebuie sa astepte sa vada ce reactie va avea Iohannis si intreaga opozitie ca sa vedem daca merita sa ne mai batem capu sau sa ne ducem dracu cu totii.

Inca ceva pe final. Probabil v-ati dat seama ca am toleranta zero la ipocrizie. Prostia o accept fiindca NU e intetnionata INSA rautatea, nesintirea si ipocrizia sunte INTENTIONATE. Ipocrizia e o caracteristica pe care in momentul in care o vad la un om fac sa se aleaga prafu de tot fiindca altfel pe termen lung chiar ne ducem cu totii dracului. Ipocrizia e acel lucru care cand il observi te poti astepta la tot ce se poate mai rau.

Stiu, politica e o curva iar ipocrizia e caracteristica principala fiindca fara ea nu s-ar mai putea prosti pe prosti. Stiu asta! Ei bine eu vreau o tara condusa de ALTFEL de politicieni, sinceri, seriosi, cu coloana vertebrala iar cand ma la mecla lor si cand ii ascult, sa vad si sa aud exact ceea ce scot pe gura.

Orice om cand il auzi ca isi alege cuvintele si spune cu ticalosie ceea ce stie ca da bine pe sticla sa spuna, nu merita sa dai nici 2 bani pe el si TREBUIE sa actionezi si sa raspunzi in consecinta fiindca, pe termen lung ai doar de castigat. Muri-u-ar cu totii in chinuri!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile