Smarter_way_USA

Despre mesajele transmise prin media pe planetă și cum cu cât ești mai “ciudat”, cu atât ai șanse mai mari de câștig

03/06/2018 | Lume nebuna | 2,803 views

Poza 1: Câștigătorul “Românii au talent”, român de etnie maghiară, se declară bisexual, ăsta fiind motivul principal pt care a câștigat concursul (nu a fost votat, a fost ales). Aici omu a riscat un pic declarand ca e bisexual … daca zicea direct ca e poponar probabil se termina anticipat emisiunea si era declarsat castigator. Asadar, a avut ceva curaj fiind semi-poponar, dar na … ideea de HOMOSEXUALITATE fiind ceva de notorietate in ziua de azi, greu nu i-a fostca a avut slava-nustiucui parte de ajutor si sustinere (fiind poponar) de la tot tineretu frumos si liber sub 18 ani crescut si educat pe instagram si la tembelizor plus radio cu piese ale Deliei venic beata si tare’n gura cu ma-sa sau vesnic in calduri si dornica de … voiam sa zic oral, anal, normal, dar am sa zic frumos ca e vesnic dornica de dagoste. Ei bine, cu un tineret crescut si educat intr-o astfel de lume, daca esti rebel, haine rupte, poponar, si iti mai pui si tatuaje esti dumnezeul lor si isi iau si painea de la gura pentru ca sa-si voteze scursura.

Poza 2: Femeia cu barbă, câștigătoare a eurovision (cu cât ești mai “ciudat”, cu atât ai șanse mai mari de câștig). Aici a fost prima data cand mi-a venit efectiv sa vomit … si nu din cauza creaturii, ma doare-n cot de barba ei, ci de MESAJUL transmis de priemierea creaturii.

Poza 3: Așa zisul refugiat din Mali care escaladează 4 etaje, în tot acest timp erau două persoane în apropierea copilului care puteau interveni, premiat de “Macrou” și făcut cetățean francez. Aici doar daca esti cretin cu perfuzii in cap nu te prinzi ca a fost regizata pentru a transmite mesajul ”care trebuie”

Poza 4: Câștigătoarea concursului politico-muzical eurovision 2018, Israel nefiind în Europa, în 2019 concursul se va ține cel mai probabil în Ierusalim, nu Tel Aviv. De la inceput eu fara sa dau 2 bani pe concursul asta, cand au auzit cum a fost prezentata duduia si cunoscand context-ul actual de pe planeta am zis ca duduia din israel castiga.

Asadar, cu cât ești mai “ciudat”, cu atât ai șanse mai mari de câștig. Asta e ceea ce se promoveaza in lume in caz ca vreti sa reusiti ceva in viata.

Nu mai fiti hetero, deveniti bisexuali, eventual, daca tot sunteti gay, sa va futeti in public sau sa va lingeti strident sa derajati pe cei ce va accepta dar au pretentia sa pastrati distanta, umpleti-va de tatuaje, lasati-va barba si mustata daca aveti vagin sau machiati-va de sa va invidieze asistentele de pe la cancan daca sunteti ”masculi” si clar veti fi ridicati in fata de catre turma de cretini, ipocriti si ignoranti, adica majoritatea, deci, ca sa concluzionez asta e cheia succesului si cel mai simplu ghid de reusita printre scursuri la fel ca voi.

N-are rost sa fiti normali dragi tineri … nu vedeti ca si pe facebook / instagram se transmite mesajul ca ”am incercat 5 minute sa fiu normal si au fost cele mai plictisitoare minute din viata mea!”. Nu-i asa ca ti-a placut asta si ai dat si tu like ? Stiu ca ai dat … procentu de cretini, panarame si scursuri de pe planeta imi confirma asta inainte sa fi imi confirmi deci treci la treaba, te asteapta premii de 120.000 de euro!

Repet, fii gay, dar semnalizeaza asta, lasa-ti barba, eventul o freza gen mop in cap, niste blugi strampti, sau daca esti maimuta arde-o rebela si flower power, spune ca protejezi balenele si pinguinii, spune ca vrei sa acceptam poponarii fiindca si ei sunt fete de treaba si cel putin votul publicului e ca si castigat, fiindca, EXACT, publicul este (majoritatea) exact la fel de cretin, oligofren, ignorant si ipocrit ca si tine.

Mult succes, dragi tineri frumosi si liberi!

Mai jos va mai vin in ajutor cu cateva idei practice:

Cam asa arata un bal de boboci de clasa 9-a. Astia sunt tinerii frumosi si liberi care ne vor plati noua pensia!

Delia ne spune și ține musai să ne și arate cât de mult îi place să s**ă. Fi-mi-ar scârbă!

Si ceva mai cretin si de perfuzi in cap, sau cool cum ati spune voi:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile