Smarter_way_USA

PSD – 9 iunie 2018 – O zi neagră pentru România!

09/06/2018 | Lume nebuna, Politica | 4,588 views

O adevarata zi neagra pentru Romania! Da! Azi, 9 iunie cu tot, trecand peste bucuria castigarii meciului Simonei Halep, unde DA, trebuie sa ne bucuram pentru ea si sa o felicitam, INSA, trecand peste (haideti sa ne gandim si la tara), ziua de azi mi se parea cea mai trista zi pentru mine de cand mama m-a facut.

Astazi intorcandu-ma de la Bucuresti spre Cluj, mi-a fost dat sa vad ceva ce nu mi-am imaginat ca am sa vad vreodata din partea unui partid politic din Romania!

Va jur, ca venind pe autostrada, am numarat peste 80 de autocare si zeci de dube cu pasageri inbracati in kit-ul de instalare PSD-ist si anume tricouri albe si/sau camasi cu maneca scurta si buzunar la piept (le stiti cu totii) care au venit sa isi sustina condamnatul sef al partidului de la guvernare.

Eu ma gandeam ca va fi ceva de genu penibilului miting de la cotroceni unde erau doar niste transformatori de mancare’n rahat ce au fost adusi din birturi sa urla ca vecile si ca boii ca vor … nici ei nu stiu exact ce vor ca se balbaiau cand incercau sa-si aduca aminte ce sa strige.

INSA, astazi am auzit ca MAJORITATEA au fost adusi, oarecum OBLIGATI, la acest protest, pentru a nu fi dati afara de la locul de munca (bugetari).

Trecand peste faptul ca … asta mi se pare extrem de mizerabil si TOTAL IMPOTRIVA la orice ar putea insemna DEMOCRATIE, stau si ma gandesc ca oamenii aia au fost treziti de dimineata, bagati ca animalele in drum spre abator, sa vina ore intregi pe drum, sa behaie si sa urle la un miting dezgustator si cretinoid, dupa care readusi acasa tot ca animalele dar cu locurile de munca salvate.

Deci, initial aveam de gand sa-mi bat … de jegurile respective, INSA, oameni buni, cand te gandesti ca job-urile respetivilor, probabil e singura lor sursa de venit pentru a-si intretine familile … deja nu mai e vorba de ticalosie si nesimtire si incompetenta si coruptie si CE VRETI VOI, ci e vorba de DICTATURA, de SCLAVIE in adevaratul sens al cuvantului.

E drept, erau si extrem de multe scursuri pe acolo care protestau de buna voie si nesiliti de nimeni, INSA marea majoritate erau nevoiti sa participe la mizeria respectiva ceea ce e … oribil, absolut oribil si mai ales TRIST.

Sunt foarte curios cum vor prezenta strainii aceasta situatie despre Romania, ce va scrie presa referitor la acest subiect. Fiindca, cu siguranta, nu va fi ceva laudabil. E o situatie demna de KOREEA DE NORD ce se intampla in Romania.

Oameni buni, lasati dracu #REZIST si alte crerinisme cu plimbari ca la Disney Land cu copii in brate strigand JOS GUVERNUL. Nu mai merge asa !!!

CU SAMURAII LUPTI CA SAMURAII CU TALHARII LUPTI CA TALHARII !!!

Vreau sa vad o revansa a REZISTENTILOR! Daca nici acum nu au motiv sa se implice in situatia Romaniei, sincer, ne meritam soarta si ce-i mai rau pe lumea asta ca sa ne invatam minte.

Condoleante Romaniei!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile