Smarter_way_USA

Air Cooler – Aparatul portabil de răcit aerul

10/08/2018 | Gadgets & IT | 1,626 views

Aparatul portabil de răcit aerul Air Cooler este eficient, compact și ușor de folosit, iar tu vei scăpa de grija căldurii insuportabile, atât acasă cât și la birou sau chiar în mașină.

Air Cooler te răcorește în doar câteva secunde. Și ce este minunat e că nu ești dependent de prize sau cabluri. Poate fi așezat oriunde și îți oferă mobilitate completă, deoarece funcționează pe bază de baterii.

Comanda Air Cooler dand click aici!

Air Cooler este foarte ușor de folosit. Doar umpli cu apă rezervorul integrat, iar datorită tehnologiei de evaporare și a filtrului special conceput, aerul este răcit, purificat și umidificat cât ai bate din palme.

Aparatul este prevăzut cu 2 niveluri de intensitate, pentru ca tu să îl poți regla așa cum îți dorești. Iar pentru o adiere și mai răcoroasă, poți să îi adaugi câteva cuburi de gheață.

Este ideal atât acasă, cât și în călătorii pentru că este mic și ușor de transportat. În pachetul lui vei găși și un cablu USB. Astfel, poți alege să îl conectezi oricând la priză, dacă ai deja un adaptor cu USB.

Cu Air Cooler, spațiul tău personal se transformă instantaneu într-unul plăcut și răcoros. Serile cu cei dragi vor fi mult mai relaxante. Doar umpli rezervorul, îl pornești și îl lași să funcționeze.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile