Smarter_way_USA

Amintiri din copilărie și respectul (pierdut) față de uniformă!

15/08/2018 | Diverse | 1,986 views

Ieri vorbeam cu prietena mea si imi aduceam aminte de pe vremea cand eram mic ca aveam 4 genuri de oameni la care ma uitam ca la dumnezo! Ma gandeam si nu-mi venea sa cred cat de trist e sa pierzi respectul si increderea fata de ceva ce e ar trebui sa insemne respect, ajutor, ordine, disciplina, liniste si pace!

  1. Preotii
  2. Soferii de autobuz
  3. Medicii
  4. Politistii & Jandarmii

Cum s-au schimbat lucrurile intre timp?

1. Preotii – inca le pot respectul, insa foarte putini preoti am cunoscut pe care sa-i respesct, in rest … ii vad doar ca pe niste afaceristi neplatitori de taxe si impozite si beneficiari de bani de la stat. Si sunt baiat dregut, si n-am sa vorbesc de excroci deaia care citesc in carti ca la poker si cer bani sa le prezica viitorul prostilor. PS: n-am prieteni imaginari dar preotii pentru mine reprezinta niste oameni pe care unori e foarte sanatos si bine sa ii ai in preajma MACAR pentru a povesti cu ei sau chiar de a participa la o slujba fie ea chiar si in sens de ritual de liniste. Uneori, la cata nebuneala e in lume, autismul si ascultatul basmelor te ajuta sa te linistesti.

2. Soferul de autobuz – mda … :) … mergeam des pe la bunici sau neamuri si imi placea cand ne origaniza pe scaune sa stam frumos si cuminti si sa salutam la intrare si iesire din autobuz … la mintea mea de copil de atunci, era si el un fel de dumnezo care ma ducea si ma aducea pe unde voiam sa merg si eu pe la neamuri :)

3. Medicii – Intotdeauna am simtit maxim respect fata de ei fiindca na … eu chiar ii vad ca dumnezei pe pamant (la propriu!) Mai ales pe cei ce sunt chirurgi cardiologi, neurologi, etc. Au fost, sunt si vor ramane dumnezei pe pamant pentru mine!

4.. Politistii si Jandarmii – Pff … chiar ma uitam la un video cu comandantul, intre tmp, fostul comandat al jandarmeriei Romane, ca invita oamenii la calm si spunea intr-un mod extrem de libidinos pe sistemul Vioricai Dancila, ca preea ne urâm intre noi! Si ma gandeam ca pe vremea cand eram mic, oriunde mergeam, daca vedeam in zona niste politisti sau jandarmi … zici ca deveneam flower power, putea sa cada cu asteroizi ca eu stiam ca sunt in siguranta, umblam ca pe nori, nici o treaba! Uneori, cand vedeam politisti mai in varsta aveam apucaturi dealea sa merg sa ii iau in brate iar pe cei tineri voiam tot timpu sa merg sa bat palma cu ei sau sa dau mana cu ei baieteste!

Nu stiu daca ma intelegeti, avand amintirile astea, CAT DE TRIST mi se pare sentimentul ca acum cunoscand foate multi tineri care si-au inceput astfel de cariere, multi dintre ei imi sunt chiar prieteni foarte buni, sa ajung in halul ala incat sa vad niste scursuri infecte si sinistre, niste cretini scelerati purtatori ilegal de uniforma cum ajung sa ma faca sa imi fie scarba cand vad ca unii, cand primesc pulanu in mana, ajung sa se simta dumnezei pe pamant, uit de juramantul facut fata de tara si fata de cetatenii acesti tari si comit abuzuri.

Iar cand vad ca sefii lor, pe care cand ii asculti la o conferinta de presa, te astepti de la ei sa vezi ca apara si salveaza imaginea institutiei PENALIZAND abuzurile, pfff … sincer, tot ce poti simti in aceste momente e scarba si frustrare ca ajungem noi ca oamnei sa platim taxe pentru ca anumiti cretini scelerati in uniforma sa aiba e manca.

Respectul fata de uniformele respective mi l-am pierdut in principal datorita faptului ca in acesti 30 de ani petrecuti pe acest pamant, am avut tot felu de experiente sa cunosc atat viitori politisti cat si viitori membrii PSD cat si viitori jandarmi.

Ei bine, problema principala pentru pierderea respectului fata de institutiile statului a fost EDUCATIA si MENTALITATEA din ce in ce mai stricata a romanilor. Totul a ajuns sa fie pe baza de fiecare cu pizda ma-sii. Numai exista dragoste fata de tara sau fata de popor. Generatiile noi cand dau la scoala de politie, jandarmi sunt exact ca cei care intra in psd din cate am observat (eu cel putin) si anume, toti merg la astfel de scoli si aleg astfel de meserii pentru a fii respectati in societate, daca nu direct atunci cu forta !!! Am si auzit diverse scursuri deastea spunand chestii de genu ”dupa ce le dau 2 pulane peste bot a vezi cum ma respecta!” (nu am sa uit veci replica asta fiindca caracterizeaza perfect scursurile actuale).

Ei bine acelasi gen de mentalitate/comportament l-am vazut si la proaspetii intrat in PSD. Din pacate, am foarte multe cunostiinte care sunt membrii PSD si credeti-ma ca la niciunu nu am vazut sa intre in PSD pentru a face bine Romaniei, su ca sa ajute cetatenii, NU, toti intra in partid pentru a fura, REPET, pentru a fura sau pentru a fii la putere (evident, tot ca sa fure).

Toate chestiile astea coroborate si anunate generatie dupa generatie, au dus la o mentalitate colectiva foarte gresita a caror efecte se vad foarte bine in evenimentele ce au loc in aceste zile in Romania.

Si cel mai trist lucru care ma face sa fiu #nohope (fara speranta) pana la schimbarea acestui guvern, e ca INCLUSIV LIDERIII acestor intitutii, efecti isi flegmeaza poporul la fiecare declaratie, ii doare in cur de intrebarile jurnalistilor, si dau dovada de o ticalosie iesita din comun.

E foarte trist … si e pacat !

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile