Smarter_way_USA

HMMJ (ETF-ul ce investeşte în companii producătoare de Marijuana) creşte încet şi sigur!

29/08/2018 | Bursa & Investitii | 776 views

Dupa cum stiti, atat in postarile mele cat si la evenimentele organizate de Invest Club, am atras atentia asupra acestui ETF https://bit.ly/2GtYWB4 si asupra potentialului urias de apreciere pe care il are.

La evenimentul de saptamana trecuta discutam despre acest ETF cu un membru al grupului Invest Club (nu ma intrebati cum il cheama, ca din motive neintelese de mine este cu profil fake pe acest grup, dar na .. fiecare dupa cum crede si il duce capu) si imi spunea ca a pierdut trenul si ca nu mai merita intrat acum …

Atunci pretul era undeva intre 17 si 18 dolari … Acum e 21.36 dolari pretul! Daca doriti sa investiti in acest ETF va recomand platforma urmatoare: —>> https://bit.ly/2GtYWB4

Ii spuneam ca NU a pierdut trenul fiindca abia s-a legalizat in Canada si ca urmeaza in perioada urmatoare sa fie legalizat si in alte tari, ceea ce, evident, va duce la o apreciere si mai buna a pretului!

Morala: Credeti in potentialul unei anumite actiuni, companii, ETF-uri, comoditati, etc si va ganditi sa investiti ? Foarte bine !!! Documentati-va pentru a fi convinsi ca e o investitie buna si NU asteptati momentul ci intrati TREPTAT la cumparare !

In articolul acesta v-am scris tot ce aveti nevoie sa stiti despre acest ETF!

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile