Smarter_way_USA

Hot Air Fryer – Friteoza cu aer cald

31/08/2018 | Diverse | 2,180 views

Hot Air Fryer iti propune o varianta mai sanatoasa si mult mai rapida de prearare a mancarurilor tale favorite. Desi extrem de gustoasa, mancarea tip fast-food se prepara in mod obisnuit folosind cantitati foarte mari de ulei, un ingredient deloc benefic pentru organismul tau.

Friteoza cu aer cald este solutia prin care sa te poti bucura de aceleasi preparate gustoase, fara sa fie nevoie sa-ti pui in pericol sanatatea! Deoarece foloseste puterea aerului cald, in schimbul uleiului pentru gatit, Hot Air Fryer te va ajuta sa prepari sute de retete delicioase, fara sa folosesti vreun strop de ulei.

Pentru a comanda produsul trebuie sa dati click aici

Cu Hot Air Fryer poti gati cartofi pai crocanti la exterior si moi la interior, pui in stil nuggets, crochete de mozzarella, snitele, creveti, fripturi si tot felul de alte astfel de mancaruri delicioase, totul fara ulei.

Friteoza foloseste un sistem inovator de coacere, pe baza puterii aerului cald, care permite prepararea a sute de retete delicioase, intr-un mod cel putin la fel de gustos ca atunci cand ai fi folosit ulei.

Pe langa optiunea de coacere, poti utiliza cu incredere Hot Air Fryer si pentru a dezgheta diferite alimente sau pentru a reincalzi diferite feluri de mancare pe care le-ai gatit anterior.

Pentru a comanda produsul trebuie sa dati click aici

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile