Smarter_way_USA

#opportunities – De urmărit raportările GoPro, TripAdvisor, Kraft Heinz și Tesla

01/08/2018 | Bursa & Investitii | 2,090 views

In continuare pentru aceasta saptamana recomand sa urmariti rezultatele financiare ale companiilor GoPro, TripAdvisor, Kraft Heinz si Tesla.

Deschide un cont de tranzactionare!

  • GoPro a trecut printr-o perioda destul de grea insa au sanse mari sa fie vanzarile bune in ultima perioada si de luat in calcul si faptul ca JPMorgan este aleasa sa se ocupe sa le gaseasca cumparator. Cand se va intampla asta o sa bubuie !
  • TripAdvisor a trecut anul trecut printr-un “scandal” de 2 lei ca au fost bagate ceva review-uri automat pe site pentru cresterea continutului de pe site si am inteles ca a fost si ceva review pozitiv la ceva locatie unde turistii au vazut nasoale asadar fake reviews. Americanii fiind extrem de ipocriti, naivi si foarte atenti la cretinisme deastea si nu stiu cu sa faca scandal din orice, actiunea a scazut drastic perioada respectiva, dar cum cretinismele nu dureaza mult rezultatele finainciare au inceput sa isi spuna cuvantul si se vede asta si in cresterea din ultina perioada. Daca adauagam si faptul ca turiamul la nivel mondial a mers destul de bine, companiile aeriene si cele hoteliere au afisat rezultate foarte bune, eu cred ca sunt sanse sa afiseze rezultate finaciare foarte bune si TripAdvisor.
  • KrafHeinz e un colos in domeniu alinentar la nivel mondial. Cam tot ce mancati zilnic sau cumparati din alimentara, intr-o forma sau alta au legatura cu ei. Warren Buffett are o detinere de vreo 16 mld dolari in aceasta companie iar la ultima AGA s-a prezentat optimist cu privire la companie.
  • Tesla … aici e destul de complicata situatia fiindca compania se lupta cu foarte multe dificultati cu productia si livrarile. Unii analisti se prezinta optimisti, chiar aseara am citit ceva analiza optimista ca nu stiu ce model a fost best seller la ceva categorie de sedan si ca ar fi optimisti ca ne vor face o surpriza placuta la rezultatele astea. Alte voci (foarte multe) se declara pesimiste ca ar depasi asteptarile analistii, unii fiind de parere chiar ca nu le vor atinge nici pe departe. Ramane de vazut … eu unu voi merfe actic si pe shirt si pe buy ca mi-e dor de o joaca si nu pot sa nu il sustin pe Elon Musk macar cu un buy :)

Puteti tranzactiona aceste companii folosind platforma —>> https://bit.ly/2TKvVa0 (va stau la dispozitie daca aveti nevoie de ajutor)

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile